vrijdag, mei 26, 2006

Nieuwsbrief : mei 2006

Vandaag heb ik het nieuwe nieuwsbrief van mei 2006 mogen ontvangen. Leuk. mmmja didnt you get that memo?

Ach wat wel leuk is om te zien is dat ze wel goed voorlopen. Als ik het moet geloven is eind Nov 2006 al het stucwerk,spuitwerk en tegelwerk van het prive gedeelte. En in Sept al het dak erop. Dat is dus inderdaad wel erg snel. Ach dat is alleen maar mooi.

Ook is er 8-06-06 een kijk dag. Waar ik dus naar toe ga. Effe kijken wie en wat er allemaal gaat wonen.

vrijdag, mei 19, 2006

Ze zijn al redelijk ver



Vandaag maar eens goed gekeken hoe ver ze zijn. Jeej ze zijn al best wel ver moet ik zeggen. Mijn plafon zit er al op, en het begin van mn kozijn ook al. Het is best wel raar om het zo te zien. Soms kan ik me niet voorstellen dat daar nog 2 slaapkamers bij komen, het lijkt klein. Maar als je er goed voorstaat is het best wel groot. Heheheh uitzicht is opzich ook wel leuk. Kijk net naar de bushalte aan de overkant. Dus ik kan zo s`ochtends kijken wie dr naar school gaat ;)

Mmmm aan de ene kant schiet het op, aan de andere kant kunne ze wel opschieten ik wil verhuizen. Heb het wel gezien op de markt en wil iets nieuws!

effe foto toegevoegt.

woensdag, mei 17, 2006

Gister naar de notaris geweest

Gister was ik naar de notaris geweest om de laatste handtekening neer te zetten voor de hypotheek. Als het goed is gaat alles nu via volmacht naar AKD in Eindhoven. Opzich was het wel spannend enzo. Maar wel erg duur 660 euro voor een half uur, kreeg voor het weekend een concept van alles. Tsja en toch alles voorlezen, ik had liever dat ze gewoon 200 euro eraf halen en dan gewoon tekenen ipv alles voor te lezen.

woensdag, mei 10, 2006

Wat een blunder van de makelaar en mij

Sjonge jonge wat een blunder van de makelaar en mij, wat blijkt nadat ik een bezoekje heb gepleegt bij Van Wanrooy in Tiel dat ik gewoon een gas aansluiting heb! Effe de goede bouw tekeningen erbij gepakt en zie daar gewoon een gas aansluiting. Dus ja ik hoef mn fornuis nog niet weg te doen. Dus ik denk dat ik dus echt een low-buget keuken koop en dan effe doorspaar voor een leuke keuken na 2 jaar. Als ik over 2 jaar een groter buget heb kan ik een leukere keuken kopen dan voor het buget wat ik nu heb.

woensdag, mei 03, 2006

Keuken : Opstelling


Pppffff na mn bezoek bij de Keukenconcurrent ben ik maar gaan schetsen naar een leuke keuken opstelling. En zie hier een paar voorbeelden wat mij wel leuk lijkt, let niet op de kleur en de fronten van de kastjes het gaat duidelijk om de opstelling:

1

2

3

4

5

dinsdag, mei 02, 2006

Keuken : KeukenConcurrent 2

Hahahah, vandaag toch maar naar de voorwaarden gevraagt mbt de 24uurs aanbieding. Wat een zaak 1 woord gewelid gewoon. Ofdat ik niet alvast een voorloopig koop contract wou tekenen, dan kan ik ook de korting alvast kiezen dan hoef ik niet zo vroeg/laat daar aan de deur te staan. Alleen jammer dat er in de kleine lettertjes stond dat je keuken (na korting) minimaal 4800 euro moet kosten. Ja laat dan maar dat is iets boven mn buget. Nadat ik antw had gegeven wat mn buget was de keuken al helemaal klaar. In 1x was mn keuken minimaal mn buget, ookal koos ik een keuken die 1/3 van mn buget prijs was dan werd het wel via de montage kosten opgekrikt. Ppppffff dat doe ik ook nooit meer, openkaart spelen tegen dat soort lui heeft geen zin.

Maja gelukkig zijn zij niet de engiste aanbieders, en volgende keer gaat pa wel mee denk ik. Hehehe een Hes die loopt de winkelen is al geen pretje voor een verkooper laat staan 2. Meestal kom ik wel leuk weg met een dealtje, en pa heeft daar ook wel een handje van dus dat wordt dikke pret in de winkel

maandag, mei 01, 2006

Keuken : Ikea Faktum

Mmmm nou dat ik toch op het internet naar keukens aan het kijken ben, heb ik ook maar naar de Ikea keukens gekeken wederom. Deze opstelling dan wel niet houtsoort Faktum keuken is ook erg mooi. Vooral in de combi met de zwarte achterwand tegels spreekt mij heel erg aan. Jajajaja ik weet het je hoeft niet perse de keuken te kopen voor die tegels, tegels zijn ook los te koop.

Keuken : KeukenConcurrent

Kennelijk is er het aankomende weekend zo`n 24uur aktie bij de keukenconcurrent. Ik moet zeggen dat ik hier nog nooit binnen ben geweest om te kijken. Maar nu ik op hun site surf zou het best wel de moeite waard kunnen zijn om effe daar te gaan praten.
Ik bedoel deze keuken voor onder de 3000 euro is niet slecht vind ik.

Italian Style design keuken uitgevoerd in mat zwart met een roestvrijstalen werkblad met gefreesde spoelbak. Ferrari rode, vrijstaande koelkast van het topmerk Bosch. Inclusief combimagnetron, gaskookplaat, rvs achterwand en rvs design schouw. De glasklepkast en korte rvs staafgrepen maken het design af en compleet.

Mwa voor mij hoeft aanrechtblad dus echt niet helemaal van RVS zijn. Leuke hout patroon of echt hout zou ook wel mooi staan hierin.

Agenda van de 24uurs actie:
  • 18:00 - 22:00 5 apparaten GRATIS
  • 22:00 - 02:00 50% korting op Topapparatuur & gratis montage
  • 02:00 - 06:00 50% korting op de keuken incl apparatuur
  • 06:00 - 10:00 5 apparaten gratis & gratis montage
  • 10:00 - 14:00 50% korting op Topapparatuur
  • 14:00 - 18:00 gratis montage