maandag, augustus 28, 2006

open dag 28-08

Op 28-08 was de 2de opendag bij het appartement complex. Het leek wel dat er deze dag meer mensen waren dan de eerste. Je kon ook vandaag bij de begaande grond kijken hoe de indeling ongeveer was. De rechter zijde (vanaf de hoofdingang) was te bezichtigen. Dus gingen pa en ik effe kijken. Toen we erin stonden viel het vies tegen de ruimte. Vooral de inpandig bergingshok en 2de slaapkamer was veel kleiner dan we dachten. En de ruimte tussen de balkondeur en keuken was ook erg smal. Maar wat bleek na wat heen en weer lopen dat we en de verkeerde appartement stonden. We stonden namelijk in een van de appartementen die langs de hoofdingang zat. Deze zijn fors kleiner dan de andere. Dus dan maar bij de buren kijken van de kleine appartement. En ja deze is dus een stuk groter, het scheelt meer dan 1 meter in de breedte. Whahaha wat een blunder dus, maarja.

Het is zeker wel goed dat ik dat appartement heb gekocht (ookal deelt niet iedereen die mening kennelijk), zeker meer ruimte dan wat ik nu heb. En vooral een betere locatie.

vrijdag, augustus 11, 2006

Jeej

Goedemorgen luitjes,

Inmiddels hebben jullie denk ik wel de brief gekregen van bouwbedrijf Hendriks met de mededeling dat men massaal heeft gekozen om de convectoren te verplaatsen. En hierdoor zal Hendriks geen kosten doorbelasten aan de kopers. Hebben onze reacties toch een positief effect gehad.

Hierbij wil ik ook iedereen bedanken voor het opsturen van de brief en je stem laten horen bij Hendriks dat je er echt niet mee eens bent. Jammer dat we niet meer mensen hebben kunnen bereiken om misschien toekomstige problemen/veranderingen op te lossen.

Mvg Timothy Hes