vrijdag, november 24, 2006

7-12 kijkersdag voor alleen de beneden verdieping

Zoooo gister de brief gekregen dat ik 7-12 om 15:30 welkom ben om te kijken in appartement. Glas zit erin en de voor deur ook. Dat betekend dus dat niet meer Jan-en-alle-man meer erin kan. Gelukkig ik wil dat men effe zn voeten veegt voordat ze erin gaan. De zwevende dekvloer moet een hele belevenins zijn, ik zie het wel. In de uitnodiging stond ook dat je evt woning inrichters en keukenspecialisten mee mocht nenemen, dus als er iemand mee wilt meld het maar.

dinsdag, november 07, 2006

kopersinformatie avond

Vanavond is het zover de eerste kopers/bewonersinformatie avond. We worden om 19:30 verwacht bij Rest de Steenoven. De volgende punten zullen ter spraken worden gebracht:
  • stand van het werk
  • opleverprognose
  • Opleverprocedure
  • opstarten van vereniging van eigenaars
  • administrateur vergeniging van eigenaars
  • toelichting door de architect betreffende hetontwerp

Ppppffff ik ga me dus echt niet aanmelden voor een funktie in de vereniging. Al dat gezeik aan mn kop moet ik niet hebben. Dat laat ik wel aan een ander over. Verder hoop ik natuurlijk wel dat er iets te eten is daar, want het duurt tot ca 21:30.

Veder is het volgens de laatste planning de oplevering begin half Feb 2007. Het zou lachen zijn als ik met mn verjaardag de familie kan uitnodigen in mn nieuwe appartement. Alsnog krijg ik ca. 6 weken van te voren een bericht wanneer het percies zo ver is dat ik de sleutel krijg.

BTW 5de en een na laatste rekening is binne en dat betekend dat mn bouwdepot minimaal is :( tijd om mn eigen geld aan te spreken, maar dat betekend ook dat het bijna zo ver is dat het klaar is :)