zondag, januari 14, 2007

laminaat kiezen:



Nou ik ben gister vlug met pa naar Rotterdam gereden om naar ee

n outlet winkel te kijken, want deze had best wel een aantrekkenlijk vloer in de aanbieding. Ik zit te twijfelen tussen klik laminaat met de print Wenge of Teak. Beide zijn erg mooi alleen denk ik dat de Wenge te donker wordt, daarin tegen vind ik dat super mooi. keuzes keuzes keuzes
wenge:

teak

het lijkt net of dat er geen verschil is op de foto maar teak is duidelijk bruiner en wenge is meer zwart, beide zijn erg mooi. Maja er kan er maar 1 of ik moet in elke kamer een andere vloer nemen mmmm natuurlijk ook een optie

woensdag, januari 10, 2007

by the way : ik heb een nieuwe keuken

Nou vandaag maar effe op bezoek geweest bij een keukenboer. Dit keer een echte keukenspecialist. Moet eerlijk zeggen dat ik dus echt niet had verwacht dat ik daar zou slagen. Als je binnen loopt praat je dus over keuken vanaf 16.000 euro. Dus ik had al zoiets van jaaa hier slaag ik nooit ookal is het een showroom model kan het nooit met mijn buget (ookal is het opgeschroeft met 2000 euro). Maar na de boven verdieping te hebben geinspecteerd viel mn oog toch op een keuken. Na mijn verlangijstje wat bestond uit:
90 cm afzuigkap
90cm 5 of 6 pits fornuis
vaatwasser
inbouw koelkast
en evt een inbouw magnetron

Na wat geouwe hoer en gehandel, heb ik dus al mn apparateur op de magnetron na. Incl montage koste het 5100 euro. Opzich natuurlijk wel veel geld maar als je kijkt naar de waarde van de aparateur komt het eropneer dat de keuken zo`n 1400 euro is (dus kasten/werkblad), opzich geen geld voor een A-kwaliteit keuken, normaal is dat een prijs van de keukenconcurrent. Wat ook wel handig is dat ik een kast heb waarbij al een voorbereiding is voor een inbouw magnetron.

Zo das snel

Nou das wel erg snel. Ca 10 min na plaatsing heb ik mijn oude fornuis (oud oud 1jaar maar). Is die al verkocht voor 220 euro :)

zondag, januari 07, 2007

Te koop : Bosch HSV432ANL

Nou zoals je het hieronder hebt gelezen heb ik dus een optie tot die showroom keuken als de koop door gaat heb ik dus een fornuis over. Dus gaat die naar alle waarschijnlijkheid de markt terug op. Het gaat dus om dit ding:

Hij is net een jaar oud, en is dus ook niet veel gebruikt, eigenlijk is de oven meer gebruikt dan het gasfornuis. Opzich is het zonde want hij is nog harstikke goed, maja over is over. De volgende opties kan hij:

Multifunctionele oven met:

  • - onder- en bovenwarmte. - vlakgrill.
  • - turbo hetlucht.
  • - circulatielucht met boven- en/of onderwarmte.
  • - ontdooistand.
  • Gaskookgedeelte met 4 branders en wit geëmailleerde vangschaal.
  • Tweedelige, zwartgeëmailleerde pannendrager met rubberen voetjes en wadjangring. Indeling branders: Achter: - 2 normaalbranders 1.7 kW. Voor: - 1 sterkbrander 3.0 kW. - 1 sudderbrander 1.0 kW.
  • Elektronische vonkontsteking te bedienen met draaiknoppen voor de gasbranders.
  • Glazen afdekplaat (geremd).
  • Elektronische klok met dagtijd, kookwekker en automatische uitschakeling van de ovenfuncties.
  • Afneembare klapdeur.
  • Ovenverlichting.
  • Handige servieslade.
  • Toebehoren (standaard meegeleverd) - 2 Geëmailleerde bakplaten. - 1 Combirooster.

Als iemand hier hem wil kopen roep je maar, dan hoef ik hem niet op marktplaats.nl te zetten.

ps http://www.kieskeurig.nl/product/AC2CE53F40382D02C12571A0002CDDBD.htm

Ma weet het beter

Zucht zoals gewoonlijk weet moeders het dus weer beter. Vandaag was er een opruiming/vebouwings actie bij een keukenboer. En normaal kijk is dus niet naar showroom keukens, maar Ma vond dus dat ik het wel moest doen. Natuurlijk hebben wij daar al hele discussies over gehad. En natuurlijk luister ik lekker niet :) en natuurlijk zet ma dr zin weer door. Uit eindelijk komt het erop neer dat ik een optie heb op een showroom model. Echter wel met alles erop en eraan op de vaatwasser na, maar die komt wel wat later.
Met alles erop en eraan bedoel ik dus dit fornuis:
En ook nog deze magnetron: