dinsdag, februari 20, 2007

1-03-07

Jaha op 01-03-07 is het eindelijk zover om 13:00 uur zal de definitieve oplevering plaats vinden. Bij de voorschouw kwamen er helemaal geen ernstige dingen aan het licht, waardoor ik een snele oplevering verwacht. Na alle verwachtingen denk ik toch dat ik zo ronda 14:00 de sleutel krijg. Het is een beetje vogelen met het draaiboek maar het moet te doen zijn dat ik binnen 3 weken er al helemaal woon. Al met al ben ik er helemaal klaar voor, ik heb iedereen al ingelicht (als ik je ben vergeten meldt het effe) dat ik ga verhuizen, de dozen staan klaar om opgepikt te worden en afspraken met de werkers zijn al gemaakt. Nou kom maar op met die sleutel.

donderdag, februari 01, 2007

16-02 begint het eerste deel

Nou het is zover 16-02 is het zover, dan ga ik samen met het bouwbedrijf kijken naar mn appartement, als ze goed hun werk hebben gedaan zou de definitieve oplevering in week 9 plaats vinden. Ene kant hoop ik op maandag 26-02 want dan past het perfect in mijn draaiboek. Daarin tegen als het op 28-02 zou het wel erg über vet zijn, want dan krijg ik de sleutel namelijk op mn 26ste verjaardag. (net zogoed dat ik mn 206je met mn 23ste verjaardag kon ophalen)

BTW, door heel het appartement zal Wenge click-laminaat komen, het is wel veel donkerder dan Teak maar staat wel sjeek (nu moet er wel een keuze worden gemaakt). Ohw ja in de keuken komt nu een donkere chinese hard stenen vloer.