woensdag, maart 21, 2007

effe tussen door

Helaas helaas helaas, mn oma is vanochtend plotseling overleden. Gelukkig hebben mn ouders afgelopen zondag hun 30jarige huwelijks dag gevierd met de famlie waardoor oma heel de familie heeft kunnen zien. 88 jaar is ze geworden mooie leeftijd met veel ups & downs maar uit eindelijk heeft ze wel een mooi leven geleeft. Jammer er zijn steeds minder familie leden die me kunnen vertellen over Nederlands-Indiƫ :(

zondag, maart 11, 2007

Jaap & Sharon bedankt!!

Nou vandaag waren Jaap & Sharon er om mn muren van de slaapkamers te behangen. Na 8 uur hard werken hebben ze het voor elkaar. En ik moet zeggen dat het resultaat er maar zijn! Had niet gedacht dat het zo mooi eruit zou zien voor in combinatie met mn vloer. fotos volgen zoals gewoonlijk bij deze blog ;)

woensdag, maart 07, 2007

update

Nou hier is effe een update. Nou heb ik eindelijk i-net aan de gang op Oostende. Het was een hoop gekloot, kennelijk was de lijn naar mn router iets te lang waardoor ik geen stabile verbinding kreeg, dat is voor nu effe opgelost door de router direct langs de meterkast te zetten. Effe van de week kijke hoe ik dat op ga lossen want het moet immers wel netjes weg gewerkt zijn.

Afgelopen zaterdag & zondag hebben Rob en Erik de click-laminaat erin gezet. Zoals gewoonlijk was ik meer opzichter dan echte werker. Het is ookal weer meer dan 12 jaar geleden dat ik een zaagtafel heb aangeraakt en dat ze vonden het niet echt een fijn idee dat ik ging zagen. Maar goed 2 dagen hard werken en het resultaat mag er zijn, jammer voor jullie dat ik het meteen het afgedekt tegen bescherming na het weekend als de Jaap is langs geweest zal ik wel een foto maken.