maandag, september 17, 2007

Police

Nou afgelopen donderdag was ik samen met Jaap & Sharon naar the police geweest in de Arena. Via Ebrex hadden we 3 kaartjes gekregen incl een parkeerkaart. Sjeez zo`n parkeerkaart is wel super handig ze. Normaal met de Adminrals parkeerde wel of bij de golfbaan of bij de voetbal club. Maardaar werd het ook steeds drukker en dan is zo`n parkeerkaart wel idiaal zeg. Je bent zo erin en zo eruit.

We hadden bewust het voorprograma gemist, omdat we eerst gingen eten bij de Rotonde. Na een kleine omweg kwamen we dus bij de parkeer gedeelte, daar hadde we nog wat op en neer gelopen. Uit eindelijk hadde we de ingang gevonden. En konden we naar de stoelen gaan (ja we hadde zit plaatsen). En we zaten nog geen 2min en toen ging het licht uit en begon het concert, ha echt net op tijd! Het was best wel een mooi concert vooral de lichtshow erom heen was mooi.

Goh en je kan zien dat ze echt naar hun zin hadden. Want bijna op het einde gingen 2 van de 3 weg en bleef er 1 staan. Toen stond deze helemaal alleen en keek sip omzich heen, het publiek begon te klappen en toen kwamen de andere 2 terug. Wow dat was totaal onverwacht ;)

En dan betaal je voorzit plaatsen gaat iedereen staan WTF? Men zit altijd te zeiken als ze moeten staan in de bus of trein want ze hebben een kaartje gekocht dus dan heb je recht om te zitten, nou heb je een zitplaats ga dan ook zitten!

Verder was het wel leuk om alle liedjes van hun greatest hits cd te horen,

donderdag, september 13, 2007

concert : Sting & Police

Nou vanavond ga ik naar het concert van Sting en The Police inde Arena. Ben benieuwd hoe het concert is.