maandag, oktober 29, 2007

als je om vraagt

Vraag: Zijn er zaken die u als zeer positief of negatief heeft ervaren, wij horen het graag van u

Antwoord:mbt bon nr 556180 Tot heden heb ik nog niks gehoort van Goossens over enige status of toegemoetkoming vanuit Goossens. Nadat ik 10weken heb gewacht op de levering en na betaling van de levering werd er bij montage gecontasteerd dat de meubel flinke beschadigen had. Zodanig van aard er een nieuwe besteld moet worden. Je krijgt bij aankoop van de meubel een leuk boek maar allemaal regels wat de kosten zijn bij het verzetten van leveringsdata`s en het anuleren van bestellingen en zeker te weten betalen bij levering. Nou komt het dus voor dat er iest stuk is kan ik in het slechste geval naar mn centje fluiten. Op zn minst had Goosens de afgerekende 630 netjes terug kunnen storten en de borg vast kunnen houden. IPV nu 100% van het geld vasthouden en niks van je laten horen. Al met al had ik wel meer verwacht.





Ja het staat een beetje doordewar maar ben er toch wel behoorlijk pissed over

woensdag, oktober 17, 2007

World in Conflict Trailer

Nou er weer een kick a$$ game. Wat je in het filmpje ziet is dus ingame. Als thema heeft de game de koude oorlog. Je kan partij kiezen of dat je USSR bent of de US of NATO. Daarna kies je van welk onderdeel van het leger je de controle wilt hebben. Je kan kiezen voor :
Landmacht, alleen de soldaten en jeeps
Tank divisie, zware tot lichte tanks
Luchtmacht, alleen helicopters
Arty, van atterlerie van zware rakketten tot licht kannon.
Ipv van eerst een basis te bouwen krijg je gelijk units om te vechten, waardoor het gelijk een hotzone wordt. Alles in de game wereld kan kapot. Dmv vechten krijg je Tactical Aid punten met deze TA punten kan extra dingen oproepen van air support tot een Nuke.

maandag, oktober 01, 2007

206 met V8 geluid?

de laatste weken vond ik al dat mn 206je een raar geluidje had. Het klonk allemaal wat zwaarder dan normaal. Maja zoals gewoonlijk gewoon doorrijden. Dus afgelopen weekend brak de uitlaat in 3e. Bij de spruitstuk en einddemper het klonk wel lache aan de ene kant maar ook erg fout. Gelukkig hadden ze bij de kwikfit nog een uitlaat op voorraad dus konden ze meteen aan de slag.