donderdag, februari 28, 2008

my new room mate

Hahaha vandaag leuk verjaardags kado gekregen, een klein visje. Eerst wilde ze me een kitten geven, maar dat gaat helaas niet. Dus dan maar een klein goudvisje. Dus vanaf vandaag heb ik een room mate erbij. Wahaha das lang geleden dat ik er 1 heb gehad. Kennelijk kunne ze best wel oud worden maar de meeste gaan na 6 maanden dood zeggen ze :(

Dus pas ik maar ook meteen de wet toe als je sterk bent krijg je een naam. Vis! overleef je de eerste 6 maanden, dan heb je een naam verdient! Anders zal je niet verder komen dan de naam Vis.

*BTW hij/zij is best wel lache, maar ook lui! Doet alleen maar zwemme. Niks spingen en mensen redde die bijna verdrinken of duikers wegjagen die een verloren zeeschat hebben gevonden. Dus de naam Flipper krijgt die zowiezo niet. Mwa misschien als die zn eerste kill maakt noem ik hem wel Jaws.

zaterdag, februari 23, 2008

hoe vet!

Zooo vandaag mn eerste motor rijles gehad. Damn wat was dat vet zeg. Het is nog wel wenne natuurlijk en natuurlijk kan ik het allang niet. Maar het was wel vet

Na de operatie van pa ga ik zeker door met lessen !

donderdag, februari 21, 2008

HBH-GV435

Jeej hij is binnen, vandaag mn nieuwe bluetooth headset voor de telefoon binnen gekregen van Sony. Hij is superlicht en draagt ook lekker fijn, alleen nog test met de zonnebril :)


Aanschouw en bewonder het mooie design