woensdag, april 26, 2006

Te koop : gasfornuis


Nou deze is dus tekoop. Omdat in het nieuwe appartement geen gas aansluiting zit, moet ik dus op electro koken. Dus gaat deze zo goed als nieuwe / nog geen jaar oud / volledig werkende gasfornuis dr uit. De volgende spullen zit erin /erop:
  • Multifunctionele oven met:
  • - onder- en bovenwarmte.
  • - vlakgrill. - turbo hetlucht.
  • - circulatielucht met boven- en/of onderwarmte.
  • - ontdooistand.
  • Gaskookgedeelte met 4 branders en wit geëmailleerde vangschaal.
  • Tweedelige, zwartgeëmailleerde pannendrager met rubberen voetjes en wadjangring.
  • Indeling branders: Achter: - 2 normaalbranders 1.7 kW.
  • Voor: - 1 sterkbrander 3.0 kW.
  • - 1 sudderbrander 1.0 kW.
  • Elektronische vonkontsteking te bedienen met draaiknoppen voor de gasbranders.
  • Glazen afdekplaat (geremd).
  • Elektronische klok met dagtijd, kookwekker en automatische uitschakeling van de ovenfuncties.
  • Afneembare klapdeur.
  • Ovenverlichting.
  • Handige servieslade.
  • Gebruiks handleiding.

weet nog niet wat ik er voor wil hebben. Als iemand misschien een leuk prijs weet meldt het effe. Of als je iemand weet die een nieuwe gasfornuis zoekt.

(nieuw internet prijs 480,00 Euro)

9 Mei naar de keuken / sanitair leverancier

Sjeez, wat een gedoe. Kennelijk heb ik toch meer keus dan 1 kleur tegel voor de standaard badkamer. Nu moet ik me op 9 mei melden in Tiel bij de gebroeders Van Wanrooy. Eigenlijk had ik een afspraak eind mei maar dat mocht dus niet van de project ontwikkelaar die alles al veel eerder weten. Ipv dat mij iemand effe informeerd, nou niet dus werd lekker gebeld met de mededeling of dat ik niet wat eerder kon komen. Effe een afspraak van 12:00 tot 19:00, jaahaaa daag zoveel geld heb ik niet hoor. Waarschijnlijk sta ik na 2 a 3 uur al bij mn auto. Maja nu is het dus 9 mei, ik moet wel zegge in het begin van het gesprek daar dat ik een beperkt buget heb.

Kennelijk is het normaal om eerst de mensen op te geilen met leuke dingen en daarna te gaan rekenen :S Zouden er dan echt zoveel mensen zijn die gewoon blind naar zo`n leverancier toe gaan en zich helemaal laten inpakken door zo`n verkoper? Hehe ja het natuurlijk ook een truckje gewoon als verkoper iets de hemel in prijzen, aangezien men toch niet zosnel een stapje terug neemt.

donderdag, april 13, 2006

Meerwerk : radiatoren

Gister de boekjes binnen gekregen mbt het meerwerk van radiatoren. Pppppffff wat een prijzen okè okè het zijn allemaal wel design radiatoren, maar als nog veelste prijzig voor mij. Ik maak wel zoiets als hierboven, kan ik net als wat ik nu heb er lekker erop zitten en naar buiten kijken.

zondag, april 09, 2006

Slaapkamer 2: entertainment kamer?


Men vroeg laatst wat ik ging doen met de 2de slaapkamer. Nou ik denk dat ik dus daar al mn PC en dvd spul daar naar toe verhuis. Waarom? Nou ik wil zowiezo mn pc niet meer in de woonkamer hebben. Laptop of een zo`n media centre is niet zo erg om in de woonkamer te hebben. Maar mn game pc wil ik daar niet meer hebben.

Ook denk ik dat ik mn DVD collectie en oude tv naar die kamer verhuis. Moet eerlijk toegeven dat ik er steeds minder dr naar kijk, in mn eentje een dvd opzetten is niks aan, uit eindelijk ga ik eerder zappen op de tv. Ook nog een bedbank erin als iemand zou blijven willen pitten ofzo pffff kamertje is zo snel gevuld :)

woensdag, april 05, 2006

Keuken : Ikea?



mmm ach ja waarom niet? Een showmodel keuken is natuurlijk goedkoper dan een gloednieuwe. Daarin tegen om een showmodel vinden die ook nog past is het moeilijkste. Het viel me vooral op dat er heel veel eiland modelen te koop zijn, kennelijk is de L-vorm niet meer in trek dan wel niet een L-vorm met een zijde van 12ocm muurtje.

Dus dan maar kijken of dat een of andere keukenboer een leuke keuken heeft voor een leukere prijs. Zo kom je dus al redelijk snel bij Ikea, en ach ja waarom ook niet? Je krijgt best wel veel keuken voor een schowroom model prijs :S Hehehe dus een leuke goedkopere keuken met nog leukere dingen erin (toch een Borretti maybe :) ). Alleen moet je het inderdaad zelf in elkaar zetten mits je het voor een kleine meerprijs doorhun laat doen (de optie die ik dus pak).

dinsdag, april 04, 2006

het nieuwe mobiele huisje van...



Nou kennelijk ben ik niet de engiste die een (mobiel)huisje heeft gekocht. Oom Brian & Tinneke hebben gisteren hun camper opgehaald. Hehehe zo te zien op de foto`s is het best wel een geinig dingetje. Dus als jullie met verjaardagen met de camper komen ipv de moter/auto kunnen jullie mee drinken met pa en dan slapen op de oprit. Ohwja ik heb ook wel een mooi plekje bij mn nieuwe appartement voor uw camper, dan kunt u mooi daar slapen en klussen in mn appartement.

alle gekkigheid op een stokje, natuurlijk wens ik jullie er veel geluk & reis plezier mee!

zondag, april 02, 2006

Foto van de bouwput


Jammer dat ik de foto niet groter kan uploaden dan dit. Maar dit is de bouwput zo hij er nu (01-04-06) voorstaat. En ja dat is de straat waar ik op uit kijk. Weet niet wat ze gaan doen met die kleine flatjes, boeit me eigenlijk ook niet zo. Dat ding wat uit steekt aan de rechter kant is de watertoren. Ze zijn net klaar met het storten van de kelderwanden.

Zie ook hieronder een kleiene schema het wederom lekker makkelijk leesbaar ;)