dinsdag, mei 02, 2006

Keuken : KeukenConcurrent 2

Hahahah, vandaag toch maar naar de voorwaarden gevraagt mbt de 24uurs aanbieding. Wat een zaak 1 woord gewelid gewoon. Ofdat ik niet alvast een voorloopig koop contract wou tekenen, dan kan ik ook de korting alvast kiezen dan hoef ik niet zo vroeg/laat daar aan de deur te staan. Alleen jammer dat er in de kleine lettertjes stond dat je keuken (na korting) minimaal 4800 euro moet kosten. Ja laat dan maar dat is iets boven mn buget. Nadat ik antw had gegeven wat mn buget was de keuken al helemaal klaar. In 1x was mn keuken minimaal mn buget, ookal koos ik een keuken die 1/3 van mn buget prijs was dan werd het wel via de montage kosten opgekrikt. Ppppffff dat doe ik ook nooit meer, openkaart spelen tegen dat soort lui heeft geen zin.

Maja gelukkig zijn zij niet de engiste aanbieders, en volgende keer gaat pa wel mee denk ik. Hehehe een Hes die loopt de winkelen is al geen pretje voor een verkooper laat staan 2. Meestal kom ik wel leuk weg met een dealtje, en pa heeft daar ook wel een handje van dus dat wordt dikke pret in de winkel

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Als de "grote" Hes net zo'n botte bijl is als de "kleine" dan ben ik blij dat ik niet de verkoper ben als jullie binnen komen denderen ;)

Anoniem zei

Haha, laat je weten of je er een dealtje uit hebt gekregen?