dinsdag, juni 27, 2006

Diligence koeriers


Zooo net was Karin hier op bezoek van Diligence koeriers. Dit is de koerierdienst van Ingrid (een buurvrouw met een internet winkel www.total-luxury.nl) en toevallig had Karin net een pakketje bij Ingrid opgehaalt en had Ingrid gezegt dat ik nog een bij-baantje zocht.
Nu blijkt dus dat Diligence een koeriersdienst is die overal en nergens naar toe gaat, ook buiten Nederland. Dus ik ga me daar inschrijven lijkt me wel leuk een keer naar Londen of Bordeaux.
Opzich niet slecht en de verdienste zijn beter dan bij Selekt-vracht.

zondag, juni 25, 2006

4 massief houten werkbladen



Dit zijn de 4 massief houten werkbladen die je bij de Ikea kan kopen. Hiervan spreekt de beuken en de donker grijze met houtpatroon me het meest aan.

donderdag, juni 22, 2006

geen selekt vracht voor mij

Helaas helaas helaas, na het gesprek heb ik alle voorwaarden een goed doorgelezen. Het blijkt dus dat mn auto niet verzekerd is tijdens het bezorgen. Erg jammer maar het risico dat er iets gebeurd is natuurlijk te groot. En met 2dagen werken per week en dan 400 euro per maand. Kan het niet tegen op de kosten die er gemaakt zou kunnen worden als er een ongeluk zou geberuen.

dinsdag, juni 20, 2006

gesprek selekt vracht



A.s donderdag mag ik naar Asten voor een gesprek om part-time te werken bij Selekt vracht. Effe kijken wat ze me aan te bieden hebben. Ik heb zo wie zo gezegt dat ik voor de eerste 3 maanden zowel de dag als avond dienst kan doen, daarna alleen de avond en de zaterdag dienst. Waarom ik dit doe? Ach een klein zak centje is nooit weg en daarmee kan ik mooi leukere spullen kopen voor mn nieuwe appartementje.

zondag, juni 18, 2006

Ben blij als ik weg ben

Nondejuh wat ben ik blij als ik hier weg ben, beneden in de kleder van het appartement waar ik nu woon heb je een gezamelijke fietsenstalling, deze wordt en kan gebruikt worden door iedere bewoner van het complex. Nu ga ik een weekje fietsen naar mn werk en hoppa 2de week word mn fiets al gejat uit de stalling. Natuurlijk had ik hem wel opslot gezet maja dat mocht dus niet baten. Morge maar aangifte doen bij het politiebureau en de verhuurders.

zaterdag, juni 17, 2006

Ikea keukenboek blz 54

Voor de gene die geen Ikea boek hebben, of blz 54 missen

maandag, juni 12, 2006

Keuken : eerste opstelling

Zoooo effe gekeken hoe die keukenplanner werkt van Ikea, opzich best wel makkelijk als je het eenmaal door hebt. Nou heb ik deze keuken dus in elkaar gezet. Om de kosten toch te drukken neem ik toch wat eigen spul mee. Zo gaat mn fornuis toch mee, opzich wel handig omdat ik het dan altijd nog kan vervangen door een andere 60cm fornuis.
Ook de magnetron gaat mee deze ga ik ophangen aan de muur rechts van de berging. Aan de linkkant komt een inbouw koelkast, de gene die ik nu heb gaat de berging in. Verder heb ik wel een vaatwasser erbij laten zetten (rechts van de spoelbak).

De kleur van de keuken is net als wat ik bij de Ikea heb gezien (paar foto`s hieronder).

Als je met de klok mee gaat :
12uur : fornuis
1 uur : afzet ruimte
2 uur : hogekast (incl koelkast)
3 uur : deur van de berging
4 uur : 3 laden kast (2x diep)
5 uur : laden/apothekers kast
7 uur : kleine vaatwasser (47cm)
8 uur : kast + spoelbak
9 uur : 4 laden kast
10uur : 90cm carosel kast

boven heb ik 1x hoek bovenkast tot aan het plafon en dan de afzuig fornuis

incl apparatuur zit ik dan op een prijs van ca Eur 3.100
Netjes in het buget en toch nog een leuke keuken, installatie kosten door Ikea zal ik ronde 800 euro zitten.

*boven de spoelbak kunnen geen bovenkasten worden geplaatst ivm muur van 1,20 m.

zondag, juni 11, 2006

voortgang 2

Zooo het heeft effe geduurd maar hier heb je een scan van de 2de voortgang.
Zoals je ziet is het een hele vooruitgang in vergelijk met de 1ste, je kan ook zien dat ze proberen Q1 van 2007 alles op te leveren. Ik hoop dat het echt gaat lukken.

vrijdag, juni 09, 2006

Keuken : Ikea


Eerstgister toch maar eens terug gegaan naar de Ikea. Waarschijnlijk wordt dit mn keuken, maar dan zonder de apparatuur. Ook staat op de foto wasbak en fornuis anders deze zal van plaats moeten ruilen. En ik zal iets minder kasten hebbe.

ik zal me van de week iets dieper verdiepen in de Ikea keukenplanner en kijken of dat ik een virtuele opstelling kan maken



kijkdag

Gisteren was de eerste kijkdag op de bouw. Natuurlijk mochten we niet ons appartement complex in maar was het eerder om te kijken wie en wat er zou wonen.
Nu blijkt dat er ca 75% +45jaar is waarvan zeker 60% +50 is. Er zijn zelfs een groepje +65.
Er zijn 2 a 3 jonge koppels 1 a 2 vrijgezelle jongens (incl ik) 2 vrij gezelle meiden.
Dat was van de groep die er gister was niet iedereen was aanwezig kennelijk, maar als het ongeveer zo blijft ben ik de engiste met een multi-culturele achtergrond ;) en het was te verwachten dat ik de jongste was/ben

Verder ben ik er achter gekomen dat deze Q1 2007 alles opgeleverd willen hebben. Ca 2de week van januari zal Nr1. worden opgeleverd en daarna zal er elke week 5 worden opgeleverd. Dus ik zit meteen goed!