maandag, juni 25, 2007

Shooter trailer

Shooter komt op 18-10-07 uit op DVD en ik ga hem zeker wel halen. Want damn wat een vette sniper film.

vrijdag, juni 22, 2007

oom Paul uit NZ

Nou vandaag was oom Paul uit Nieuw-Zeeland op bezoek geweest. Oom Paul is een oom die met zn +55 in het midde van het zuidelijke eiland van Nieuw-Zeeland woont. Hij beheerd daar voor de overheid bossen en dieren. Eens in de zoveel tijd komt die zn familie opzoeken in NL. Opzich wel raar hoe hij daar leeft met zn +55, ik zeg niet in de wildernis maar toch wel erg remote. 1uur rijden om naar de supermarkt toe te kunnen gaan is wel apart. Maja nu heb ik ook wel gehoord wat die rijd.

Ja het is de Lotus Super Seven, dus oom Paul als je hem weg wilt doen importeer ik hem met liefde en plezier naar NL :) (plaatje is trouwens van mijn Caterham op Hawaï in TD:U wat nagenoeg het zelfde model is als de Lotus)

donderdag, juni 21, 2007

De Quervain tendinitis (2)

De behandeling
De bedoeling van de behandeling is de pijn veroorzaakt door de irritatie en zwelling te verlichten. In eerste instantie zal dit gebeuren door rust voor te schrijven. Dit kan gebeuren door een apparaatje te dragen of een gips. Deze behandeling kan aangevuld worden met het innemen van medicatie tegen de ontsteking. Af en toe kan er zelfs overgegaan worden tot een inspuiting.
Wanneer deze behandelingen niet helpen, kan er overgegaan worden tot een chirurgische ingreep. Hierbij worden de pezen vrijgelegd door het omhulsel waarin zij glijden in te snijden.

De postoperatieve periode en revalidatie
Meestal zal deze operatie gebeuren in daghospitaal. Na de operatie heeft u een kleine wonde van ongeveer 2 cm over de pols. Er zal een verband aangelegd worden, doch u mag onmiddellijk de pols en duim bewegen. De hechtingen kunnen verwijderd worden na 10 d. Krachtinspanningen worden best vermeden tot de klachten volledig verdwenen zijn.

Nou omdat ik al een paar weken mee rond loop, ga ik 19-07 naar het ziekenhuis om dag behandeling te onder gaan

maandag, juni 18, 2007

De Quervain tendinitis

Wat is de Quervain tendinitis?
De Quervain tendinitis is een toestand waarbij de pezen van de duim op het niveau van de pols ontstoken zijn. Deze ontsteking gaat gepaard met een irritatie of zwelling van de pezen. Door de zwelling en de irritatie zullen de pezen moeilijk kunnen bewegen in de ruimte waarin zij zich bevinden. De minste aanraking of beweging zal dan ook leiden tot een belangrijke pijn. Een belangrijke test die de arts zal uitvoeren is het laten buigen van de pols terwijl u een vuist maakt. Dit is in de meeste gevallen zeer pijnlijk.
zeer pijnlijk is dus een f*cking understatement

donderdag, juni 14, 2007

Eindelijk mn geld terug

Nou vandaag eindelijk mn geld terug van woonpartners, sjeez nadat ik nog een keer had gebeld hoe het nou zat is het dus eindelijk zover. Dus ik heb mn 537.01 eindelijk terug (borg/service kosten/huur)

einde-het zal eens tijd worden-lijk

maandag, juni 11, 2007

philips hts8100

Mmm stiekem is de HTS8100 toch best wel een vet ding. Beetje rond kijke of dat er ergens een aanbieding van dat ding is:

Spec:
Beeld/Display
Beeldverbetering : High Definition (720p, 1080i, 1080p), Video Upscaling, DCDi van Faroudja

Geluid
Geluidssysteem : Ambisound, Dolby Digital, DTS, Dolby Prologic II, Stereo
Geluidsverbetering : Smart Surround, DoubleBass, Treble- en bassregeling
Equalizer-instellingen : Actie, Rock, Concert, Klassiek, Drama, Jazz, MTV, R&B, Games, Feest, Tekenfilms, Lounge, Nieuws, Sport

Luidsprekers
Luidsprekertypen : Geïntegreerd in de hoofdunit
Luidsprekerdrivers : 2 zachte dome-tweeters van 1 inch, 6 full-range woofers van 2,5 inch
Luidsprekerimpedantie : 6 ohm
Subwoofertype : Actief
Driver voor subwoofer : 1 x 6,5 inch Long Throw-woofer
Subwoofer impedantie : 4 ohm
Frequentiebereik subwoofer : 30 - 120 Hz

Video afspelen
Compressieformaten : Divx 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX Ultra, MPEG1, MPEG2
Media afspelen : DVD-Video, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, Video-CD/SVCD, CD-R/CD-RW
Afspeelsysteem voor videodiscs : PAL, NTSC

Audio afspelen
Compressieformaat : MP3, WMA
Media afspelen : Audio-CD, CD-R/RW, USB Flash Drive
MP3-bitsnelheden : 32 - 256 kbps en VBR

Stilstaande beelden weergeven
Compressieformaat foto : JPEG
Media afspelen : CD-R/RW, DVD+R/+RW, USB Flash Drive
Beeldverbetering : Diapresentatie met muziek, Roteren, Zoom

Tuner/ontvangst/transmissie
Tunerbereik : AM, FM
RDS : Zendernaam

Connectivity
Aansluitingen aan de voor- en zijkant : Stationsaansluiting, MP3-lijningang, USB
Aansluitingen aan de achterkant : HDMI-uitgang, Component Video-uitgang, SCART1 (CVBS, RGB uit), TV-ingang (aansluiting van 3,5 mm), Easy-Fit luidsprekeraansluitingen, Verbinding (met voeding)
Subwoofer (voeding) : FM-antenne, AM/MW-antenne, Digitale coax-ingang, AUX-ingang (cinch, 2 paar), Verbinding (met hoofdunit)

zaterdag, juni 09, 2007

hahah hoe vet

Hahah hoe vet kennelijk kan je nu voortaan (of al langer) youtube video op blogspot.com zetten. Mmm kan ik wel leuke posts maken :)

vrijdag, juni 08, 2007

woonpartners is dus ook echt waardeloos


echt wat een onzin, ik zit al ruim 1 maand te wachten op mn borg. Had ik vorige week woonpartners aan de telefoon werd er verzekerd dat ik deze week mn borg terug zou krijg. Nou mooi niet dus, het is nu vrijdag en ik zie helemaal niks op mn rekening. Dus ik daarnaar toe gebelt blijkt dat de beste mevrouw helemaal niks heeft geregelt. Mooi is dat! Het is niet dat ik om het geld sta te springen maar het is nog wel Eur.300 die ik woonpartners niet gun. Het is echt onzin zeg. "zal ik een note achterlaten dat Mevr. u terug belt?" ppfff nee laat maar ik bel zelf wel want dan weet ik zeker dat dat ieder geval wel gebeurt. Stjonge jonge het is pas 09:00 en het wordt erg warm vandaag heb door dit gekloot van een ander nu al geen zin meer om te werken.