dinsdag, juni 03, 2008

Pasar 2008

Eergister was de laatste dag van de Pasar. Altijd wel leuk om effe wat te eten en te kijken wat voor zooi ze dit jaar proberen te verkopen. Maar dit jaar was het extra leuk want ik mocht mee doen als jurylid. Het was harstikke leuk om te doen, maar moet er wel bij zeggen dat ik na 3dagen rijst eten ookwel weg veel zin had in friet :)

vrijdag, april 18, 2008

HJC IS-16

Nou vandaag effe een kadotje voor mn eigen gekocht voor het slagen van de bijzondere verrichtingen. De nieuwe HJC IS-16. Hij is zoals je ziet mat zwart, met glans vond ik hem niet zo mooi. En die strepen erop is wel vet. Het was er erg twijfelen welke ik zou pakke want die zonder strepen was ook erg mooi. Nou hoef ik gelukkig niet meer zo`n stink leen helm pakken.

woensdag, april 16, 2008

heheh nou heb ik 1/3de erop zitten kan ik wat gerichter gaan kijken wat ik wil.

Zoals een custom K 1300? Mmm die kleure zijn wel erg mooi


Of een mooie GSX-R 750 2007 model? Deze dingen zijn ook zo vet, maar ook best wel duur en volgens mij ook best wel onderhouds gevoelig :S

dinsdag, april 15, 2008

jeeeeeeej mn bijzondere verrichtingen

Nou het was vandaag zover. Mocht examen doen, 7 bijzondere verrichtingen, na heel de ochtend zenuwachtig zijn mocht ik om 1500uur beginne met het examen. Zoals gewoonlijk ging het inrijden lekker klote. Ik heb al die tijd om een <25kw motor gelest, en nu kreeg ik dus de zware. Was wel wenne hoor, maar goed het ging gelukkig goed :)

Ik moest de volgende verrichtingen doen:
  1. uitwijk manouvre (in 1x goed)
  2. snelle slalom (1x goed)
  3. langzame slalom (moest ik overdoen)
  4. achtje rijden (1x goed)
  5. lopen met de motor
  6. noodstop (wiel blokeerde bij de eerste keer, kreeg compliment hoe ik het oplosde)
  7. persisie stop (1x goed)

en omdat ik elke keer langs de examinator moest rijden liet effe (zogenaamd) onbewust zien dat ik ook wel stapvoets kon rijden.

Nou 1/3 heb ik dus mooi op zak, ben dus goed opweg om het A-bewijs volledig te halen.

*ps, heb me ook opgegeven voor het E-bewijs (zware aanhanger) vraag me niet waarom, maar het zal vast wel van pas komen ooit

zondag, april 13, 2008

BMW F800 ST




mmmm als ik mn rijbewijs heb denk ik dat dit hem wordt.

woensdag, maart 19, 2008

:( vis is vanochtend dood gegaan :(

donderdag, februari 28, 2008

my new room mate

Hahaha vandaag leuk verjaardags kado gekregen, een klein visje. Eerst wilde ze me een kitten geven, maar dat gaat helaas niet. Dus dan maar een klein goudvisje. Dus vanaf vandaag heb ik een room mate erbij. Wahaha das lang geleden dat ik er 1 heb gehad. Kennelijk kunne ze best wel oud worden maar de meeste gaan na 6 maanden dood zeggen ze :(

Dus pas ik maar ook meteen de wet toe als je sterk bent krijg je een naam. Vis! overleef je de eerste 6 maanden, dan heb je een naam verdient! Anders zal je niet verder komen dan de naam Vis.

*BTW hij/zij is best wel lache, maar ook lui! Doet alleen maar zwemme. Niks spingen en mensen redde die bijna verdrinken of duikers wegjagen die een verloren zeeschat hebben gevonden. Dus de naam Flipper krijgt die zowiezo niet. Mwa misschien als die zn eerste kill maakt noem ik hem wel Jaws.

zaterdag, februari 23, 2008

hoe vet!

Zooo vandaag mn eerste motor rijles gehad. Damn wat was dat vet zeg. Het is nog wel wenne natuurlijk en natuurlijk kan ik het allang niet. Maar het was wel vet

Na de operatie van pa ga ik zeker door met lessen !

donderdag, februari 21, 2008

HBH-GV435

Jeej hij is binnen, vandaag mn nieuwe bluetooth headset voor de telefoon binnen gekregen van Sony. Hij is superlicht en draagt ook lekker fijn, alleen nog test met de zonnebril :)


Aanschouw en bewonder het mooie design

zondag, januari 20, 2008

1 kast erbij en nu al vol

Gister bij de Ikea geweest om een nieuwe kast erbij te kopen om mn lego in te zetten. Kennelijk kan het niet in de woonkamer, dus moet het maar in de logeerkamer. Dus alles maar effe netjes in een kast gezet. Maar ik ben bang dat ik over een week weer terug kan gaan omdat hij nu al aardig vol begint te raken. :)

maandag, januari 14, 2008

bowlen 279 record

Hahahah, afgelopen zaterdag samen met Rob lopen bowlen op de Wii. Maak ik 7 strikes achter elkaar daarna 1 spare en nog 4 strikes, een totale score van 279.

Tinneke eat your heart out. I win!!

vrijdag, januari 11, 2008

steeds vaker dat men zo rijd

Het is me opgevallen dat men steeds zich niet netjes in de juiste laan blijft rijden.
Zoals laatste reed ik samen met een Audi TT over een 3baans snelweg. Het was savonds en geen druk verkeer, we hadden allebij een redelijke vaart. Van de 3 banen waren de 2 linker vrij om in en uit te voegen. De Audi reed voorop en natuurlijk alleen maar links zoals elke Duitser dat doet in Nederland (misschien dat ze bang zijn dat ze voor extreem rechtse mensen worden aangezien).
Ik zat lekker op de mide baan, af en toe naar links achter de Audi als er andere auto`s op de middebaan waren. Tot een bepaald moment de Audi ook in het midde gaat rijden en met de binen kant van zn linker wiel aan de rechterzijde van de stippel lijn gaat rijden, dus hij zijn auto bevind aan de 2linker banen tegelijk. Omdat zijn auto op 2 banen tegelijk was en zn vaart minderde wou ik hem inhalen. Maar dat kon niet op de normale manier doordat hij op 2banen zat, rechts inhalen was ook geen optie door het vrachtverkeer. Dus dan maar zo :

Blauw = Xtrail (ik) / Rood = Audi TT (Fritz = Kraut) / Geel = vrachtwagens

Kennelijk schrok die wel dat er in 1x zo`n SUV langs hem stond. Maja moet je niet op 2 banen teglijk rijden. Daarna zat die effe vervelend te doen door groot licht te geven en te kleven terwijl ik netjes terug ging naar het midden.

Toch rijden veel mensen laatste tijd zo, vooral die gasten die denken dat jij voor eeuwig achter hun wil rijden. Dan wel niet komt het vaker voor dat je rechts gaat inhalen omdat links gewoon niet terug wilt gaan naar de middebaan. Dan wel niet gewoon blijft hangen aan de linkerkant :(

Ach you just got pwnd by a SUV Fritz

woensdag, januari 02, 2008

Mii got a Wii (nou bijna dan)

Nou vandaag voor mn ouders en mij een Wii besteld. Na oud&nieuw heb ik eindelijk besloten om een wii te bestellen. Oom Brian & Tineke had er 1 en wat is dat lache man om als een docus met je armen rond te gaan zwaaien voor de tv. Gelijk maar nog een controller besteld en 2 zappers (zie hieronder). Zodra die binnen is ga ik wat leuke spelletjes kopen voor de zapper. Kan niet wachten!