dinsdag, juli 11, 2006

Kleur- materialenstaat

En hoppa nog een verandering in het plan, opzich geen slecht verandering aangezien dit het complex een mooier aanzicht geeft (hoop ik)

Omschrijving Materiaal Kleurkeuze
Galerijdeuren Hout Donker grijs
Woning entreedeuren Hout Donker grijs
Balustrades Staal in kleur Grijs / zwart

2de kijk dag

Op 24-08-06 om 15:30 tot 17:00 zal er een 2de kijkdag komen bij de bouwplaats. Zover als ze nu zijn zal het mogelijk zijn om de begane grond te bezoeken en laat daar nou net mijn appartement daar staan :)

Vraag me af ofdat er nu wel iedereen komt kijken, kennelijk was niet iedereen gekomen de 1ste kijkdag. Hahah vraag me alleen af ofdat nog wel zo blij is als kom :)

Nieuwe adres

Ik heb zonet mn nieuwe adres door gekregen. Voor kavel nr 03 zal het nieuwe adres worden:

Oostende 40
5701 SJ Helmond

Lekker makkelijk nr om te onthouden en bla bla bla.

dinsdag, juli 04, 2006

wijziging in radiator / convector


Kreeg dit weekend een brief van Hendriks bouwbedrijf dat er een weiziging plaats vind in de appartementen. Kennelijk gaf de enkele radiator/convector niet genoeg warmte :S Dus hebben ze een 2de geplaatst bij het raam naar de loggia. Beetje erg zonde vind ik als waarom geen design tegen de muur aan bijv? Nou haal je het open uitzicht weg (ookal is die 32cm hoog). Ik kreeg 3 opties ik kan hem 15, 20 of 30 cm van het raam doen (beide convectoren) standaard is 25cm. 25 cm ? Ja indd 25cm heel raar maar kennelijk is het standaard, dus heb ik maar effe naar eigenhuis gebeld hoe het zit. Opzich maakt het voor mij niet uit want ik pak de optie dat het 15cm van het raam moet. Aangezien ik geen oven gordijnen pak maar eerder luxaflex samen met in inbetween gordijn. Maja als nog 150 euro armer :(

je ziet trouwens ook op de tekening dat ik een van de deuren heb veranderd (slaapkamer 2).

Kermis Helmond 07-07 t/m 14-07



Pppfffff binnenstad overhoop ivm herindeling van het centrum en nu ook nog de kermis erbij. Kennelijk wordt het op de Markt en Ameidewal/Ameideplein gehouden deze keer. Dat betekend dus voor mij dat ik dus kan verkassen met mn auto. Maja elke ochtend een stukje lopen schijnt ook niet slecht te zijn :( Ze verwachten meer dan 40 atracties dit jaar voor de zomerkermis, en hier is ook al de schoolvakanties begonne zal wel een leuke combo zijn van veel volk. Ik hoop voor de kermis lui dat dit jaar wel mooi weer is, normaal kent de zomerkermis maar een paar mooie dagen maar meer en deel regen en omdat ze nu maar 1 week er staan is het zo over. Daarin tegen hoop ik wel dat het kan ik nu al niet wachten totdat ze weg zijn, die straten makers maken al genoeg herrie laat staan zo`n kermis.

ook geen Diligence koerier

Heheheh dit gaat ook niet door. Ookal lag de verdienste hoger dan selektvracht, kwam ik./wij gewoon in knoop met de belastingdienst. Ookal zou ik via de zaak rijden moest pa voor elke 500km ca 40 euro zelf bijleggen aan de belasting dienst. En zelf hou ik dan 35 euro over na alle onkosten. Ja ik werk niet om geld bij te leggen mooi niet.