maandag, juli 30, 2007

the simpsons movie trailer

Hahah deze ga ik dus echt wel kijke

dinsdag, juli 24, 2007

The Office: Call of Duty

Hahaha zoals de meeste weten vind ik "the office" echt zooo vet. Het maakt niet uit ofdat het de UK of US versie is, het is gewoon een vette serie hands down!

En wat krijg je als je een van mn favo games mixed met the office juist dit.

Waarom mag dit niet als team building effe tijdens werktijd :)

De tromp en haar Trompers (2)

Nou ik heb het boek uit. Het is zeker wel een interesant boek. Alleen je kan de meeste info ook vinden via google. Maar dat neemt niet weg dat het een interesant boek is. Het begint hoe de boot gemaakt is en met welk doel. Later lees je welke missie ze hebben gedaan en welke vaar routes. Dit geven ze aan dmv het journaal vande kapitein.

Later in het boek gaan ze verder over de mensen die erop hebben gediend, deze gaan meer over de vrije tijd die zij (schrijvers) hebben besteed in Australie. Het boek staat ook vol met de foto`s van de mensen die het hebben geschreven, het spijt me zeer maar dat is echt de reinste zelf verheerlijking die ik sinds een lange tijd niet heb gelezen. Leuk dat je in het boek je eigen naam bij elke foto neer zet, maar wees ook zo eerlijk om een (h)erkening te geven aan de mensen die ook op de boot hebben gezeten. Aangezien je ook aan deze mensen te danken hebt dat je het boek hebt kunnen schrijven.

Op het einde lees je over de reunie vande afgelopen jaren, daar zie je meteen dat de groep elk jaar steeds kleiner wordt, als ik het nu ook zo lees is het maar een handje vol man die er overzijn.

Maar als je duidelijk focused op de kapiteins journaals, zie je dat je de rol van de HMS Tromp niet moet onderschatten tijdens de 2de wereld oorlog. Aangezien ze toch wel best wel veel aktie hebben gezien. Misschien in het begin niet zo, maar je ziet toch wel dat ze vaker en gevaarlijkere missies draaide. Ik denk dat ze toch tijdens de vaart omde dan wel niet elke dag contact hebben gehad met een vijandelijk schip.

btw Opa staat op de grote foto van de reunie bijna in het midden, je kan hem haast niet missen :)

zondag, juli 22, 2007

TV meubel Zona

Nou ik ben gister maar meteen lang Goosens gegaan om naar tv meubels te kijken. En mn oog is op het volgende gevallen.
Opzich is het een simpele meubel alleen kan je de zijkant in en uit schijven. Handig voor cd/dvds. En ja daar komt meteen mijn big azz tv aan te hangen
Juist ja de Toshiba REGZA 42 C3001. Een whooping 107cm LCD ding met een titaan en zilver afwerking. Toshiba is hier in NL best wel een onbekend merk op de LCD markt, terwijl het in Duitsland toch als een A-merk geldt. Ach ja whatever 107cm voor minder dan 900pleuro is een goede deal en hij zal zeker niet slecht staan inde woonkamer.

jeej

Nou gister heb ik het verband eraf gehaalt, natuurlijk hou ik een litteken over (chicks digg scar`s right??) het is maar een klein sneetje geweest ca 2cm (but still a scar). Heheheh omdat erom heen nog bont & blauw is zag het er raar uit, beetje als een rollade zo opgevrommeld hahaha.

Maar het bewegen gaat nog een stuk beter, alleen na het slapen (of dutje) moet ik wel effe mn duim in beweging zetten want dat is nog erg pijnelijk. Maar zoals nu kan ik hem vrij bewegen zonder al teveel pijn. Zelf kan ik mn duim zonder al teveel pijn naar de onderkant van mn pink bewegen. Of iemand thumbs up geven (voor het eerst in maanden). Opzich best wel vet vind ik.

Gister ook geprobeerd om auto te rijden, en ja dat kan gewoon. Alleen moet ik de handrem niet helemaal omhoog trekken want die knop in duwen gaat niet helemaal niet zo lekker. En de grodel in de houder zetten of los maken is nog wenne/pijn.

vrijdag, juli 20, 2007

the day after

Nou ik ben nu een dag verder. Pppffff gister avond was de verdoving uit gewerkt en begon mn pols/hand te kloppen dus dan maar het advies van de verpleegster opgevolgt en mn hand boven mn hart hoogte gehouden. Effe met de vingers bewegen en het geklop ging weg.

De stijfheid na de operatie gaat steeds minder worden, bewegen met mn duim is nog wel moeilijk maar dat is normaal want hij heeft toch wel een klap gekregen vande operatie. Alleen denk ik wel dat er een zenuw geraakt is, boven op de duim heb ik een dof gevoel het lijkt wel of dat ik een lichte verbranding heb zo gevoelloos is die. Nou effe doorbijten en dan kan het verband eraf. Dan kan ik het ook wel makkeljker bewegen.

donderdag, juli 19, 2007

volgens mij is het wel goed gelukt.

Nou moest ik dus vandaag naar ziekenhuis voor mn pols. Om 1130 moest ik daar zijn om uiteindelijk om 1430 geholpen te worden. Omdat ik voor een plaatselijke verdoving heb gekoze hoefde ik niet zo lang te blijven. Moet wel zegge dat het een pijn doet. Maar hopelijk gaat het zo over.

maandag, juli 16, 2007

Lekkage

Afgelopen zondag was ik bij Tante Frieda omdat ze 60jaar was geworden, zorond 1600 ben ik vertrokken en kwam zorond 0130 terug. Het viel me op dat ik water hoorde. Wat blijkt dat de leiding voor de meter was geknapt. Gelukkg was het maar een klein sheurtje dus ik denk dat er niet zoveel water is verloren. Gelukkig is alles ook naar de kruip ruimte gelopen, waardoor niks onder de vloer is blijven liggen. Maar wat blijkt dat ik de 4 ben waarbij het gebeurt is. De moeren zijn gewoon te zwak, en BrabantWater doet er niks aan :(

vrijdag, juli 13, 2007

De tromp en haar Trompers



Toevallig stond dit boek bij bol.com toen ik daar een beetje aan het rond kijken was ofdat de nieuwe dvd van Richard Pryor uit was. Ik heb het gelijk besteld, dit boek gaat namelijk over het marine schip de Tromp ten tijde van de 2de wereld oorlog, dat is dezelfde tijd lijn toen mn opa erop diende. Ik ben echt benieuwd wat er in staat.

Beschrijving:

Links, rechts, één, twee, drie, Alles voor de Japanie. Soerabaja - Singapore, Alles naar zijn vuile moer. "Goede morgen Majesteit, wij zullen handhaven". Met die woorden begroette marinier P..J. Baars iedere ochtend de foto van Koningin Wilhelmina aan de binnenkant van de deur van zijn plunjekast. Dit boek verhaalt niet alleen over een bijzonder schip. Een schip dat tot vijf maal toe door de Japanners werd geclaimd als zijnde tot zinken gebracht. De Aboriginals gaven haar daarom de bijnaam "Ghostship", een bijnaam die het schip met eer heeft gedragen. Anderen noemden haar "The Lucky Ship", omdat ze altijd weer terugkeerde op haas basis. Hoe gevaarlijk de missie ook was. Een schip dat gedurende de Tweede Wereldoorlog actief bleef doorvechten, ondanks dat er geen 'thuishaven' meer was. Het boek verhaalt ook over de mannen aan boord. Nederlanders, inheems zowel als Europees, die samen met het schip een gevechtseenheid vormden waarvan later door telegrafist Sybesma zou worden gezegd: 'Kameraadschappelijk en loyaal van hoog tot laag jegens elkaar, zodat dat daarbij de hiërarchie uit het ook werd verloren'.

zaterdag, juli 07, 2007

The Unit - intro ext.

Weet niet of dat jullie de tv serie "The Unit"kenne. Maar dit is de intro nr van de serie. Normaal duurd die 19sec maar dit is de extra lange met clips van de serie. De serie is gebaseerd op het boek over Delta Force. Delta Force een divisie van de US Rangers. En daarin heb je The Unit. De Unit wordt ingezet als covert ops als defensief/offensief tegen terroristen (lekker actueel). De serie is volgens mij te zien op RTL5. De verhalen zijn wel redelijk en het manier van het camera werk is goed. Al met al is het geen slechte serie om te zien hoor

donderdag, juli 05, 2007

PRODIGY - voodoo people

Jaha het is echt een blast from the past dit nr. Maar het blijft gewoon een goed nr weet niet waarom

maandag, juli 02, 2007

Billy Joel - Sometimes a Fantasy

Laatst was dit nr ook verwerkt in de serie Scrubs. Wist eigenlijk niet dat dit nr ook van Billy Joel was. Gek genoeg staat het niet op zn greatest hits cd, terwijl er wel een clip van gemaakt is. Het nr blijft maar in mn hoofd zitte weet niet wat het het is. Maja net zoals de bekendere nrs van Billy Joel is dit geen probleem voor mij :)

ongeluk bij Brecht



Holly crap, op http://www.nu.nl/ is er een foto upgeload over een ongeluk bij Brecht. Moet je naar die vrachtwagen kijken. De cabine zit nu achter de voorwielen. De klap moet echt ongelooflijk hard zijn geweest om dit te veroorzaken. Ik weet niet ofdat de chauffeur het heeft overleeft.

De cabine is tegenwoordig een onderdeel van de wagen die fabrieks af erop wordt gezet. Zie het als de cockpit van een F111 of Tiger helicopter waarbij bij een bail out de gehele cockpit eruit wordt geschoten ipv alleen de piloten. De gehele cockpit wordt dan aan een parachute weer terug naar de grond gebracht. Zo zal het ook met de vrachtwagen zijn denk ik.