vrijdag, april 27, 2007

jeej plinten zitten erin

Nou eindelijk heb ik de plinten erin gezet, nu lijkt het meer af dan daarvoor. Vanavond effe opruimen en de kelderbox ook netjes maken en dan zit het er helemaal af uit.

woensdag, april 25, 2007

insterstar meubel

Mmmmm ik weet niet of dat ik Ooms Brian meubel kan laten overspuiten dan wel niet gewoon kam laten ophangen. Na een effe wat heen en weer gesurft te hebben kwam ik op het volgende meubel tegen misschien is dit wel een optie??

dinsdag, april 24, 2007

Zooo Tim jij zit de laatste tijd vaak hier?!

Jaha ik zit steeds vaker op mn blog, mede omdat mn game-pc stuk is, heb ik in 1x een stuk meer tijd voor andere dingen waar onder mn blog. Zoals ik eerder zei was mn "oude" pc dus stuk, maar niet getreurd! Ik heb al een nieuwe besteld, en zoals gewoonlijk heb ik een super mooie kast erbij gedaan. Wel te verstaan een Antec P182b. Hopelijk kan ik zodadelijk weer de wegen van Hawaï onveilig maken met mn witte F430 spider

zondag, april 22, 2007

Hoofd van de BBQ commisie? mmm nee dank je :)

Nou gisteren werd ik aangesproken door de voorzitter vande VVE. Of dat ik geen zin heb om hoofd vande BBQ commisie te zijn. Kennelijk willen ze half/eind juni een BBQ doen ter eren van het nieuwe pand. Daarbij wordt meteen de naam onthult van het appartementen complex.

Nou ik heb helemaal geen probleem om het mee helpen met het organiseren van, maar om mij
meteen hoofd van de "feest" commisie te benoemen. Nee dank je wel.Dus ga ik wel van de week naar Frans (er zitten 3 Frans`en in het complex), die had ook wel zin om mee te helpen, dus ga ik wel bij hem op bezoek om effe rond te tafel te zitten om van alles te bespreken.

vrijdag, april 20, 2007

Gordijnen

Vandaag hebben ze in de woonkamer de gordijnen opgehangen. Jajajaja ik weet het nu pas Tim? Ja nu pas! Hij had een levertijd van 6 weken, en gister was het percies 6 weken. Nu is het eigenlijk nog een poppekast want ik niet heb de gordijnen nog niet dicht gedaan, dit om de vouw er sneller in te laten zetten (heb ik me laten vertellen). Moet wel zeggen dat het met gordijnen een stuk huiselijker aandoet dan die plakken karton tegen het raam).

Zondag zal ik wel foto`s maken ja echt hoor :)

donderdag, april 19, 2007

Nieuwe behuizing NSK4400



Nou zoals de meeste van jullie weten is de voeding van mn game-pc kapot gegaan. Heel erg jammer enzo, maar wel een goede rede om een nieuwe pc te kopen/bestellen. Aangezien dat alleen de voeding stuk is heb ik meteen een nieuwe kast en voeding besteld, zodat de "oude" pc in de hergebruik kan. Als het goed is moet de NSK4400 een deze dagen aankomen zodat ik alles kan overzetten.

Ik ben benieuwd of dat alles zo makkelijk gaat als met de voorgaande kast (Antec P160)

FYI : de toch der tochten

FYI: Nou vandaag de tocht de tochten gedaan, vanaf Oostende naar het werk, een rit van 12 min wel te verstaan. Sjonge jonge ik sta zelf versteld dat ik de weg nog wist. Maarja ik heb het overleeft en dat betekend dat ik morgen weer ga.

woensdag, april 18, 2007

daaag Markt 61

Nou vandaag was het zover, er heeft zich een nieuwe bewoner aangemeld voor de Markt 61. Hij belde me gister op ivm overname van de spullen die er nog in zaten. Op de Markt heb ik de volgende spullen achter gelaten, zoals laminaat vloer en vloerbedekking door heel het appartement, spiegels, rol gordijnen en een zit plank bij het raam om over de markt te kijken. En aangezien ik helemaal geen zin heb om terug te komen daar laat staan om terug te komen om die spullen eruit te halen heb ik gezegt 50euro. A offer you cant refuse.



dinsdag, april 17, 2007

Jaha vandaag is het zover

Jaha vandaag is het zover, aangezien ik de grote dingen al heb gedaan, vanaf vandaag blijft de X-trail bij mn ouders en ga ik verder met mn 206. Maar toch ga ik vanaf morgen met de fiets naar het werk (this is a big step for mankind), natuurlijk alleen wanneer het mooi weer is en wanneer ik geen boodschappen of de was breng of ophaal. Kort gezegt ik ga 3x per week fietsen. Ik ben benieuwd ofdat ik de weg wel weet met de fiets ;)

joepie eindelijk weer digi tv

Nou het heeft effe geduurd, maar ik heb nou eindelijk haar zuiver beeld. Volgens de meeting krijg ik zo`n 95% zuiver signaal in de woonkamer. Dat is heel wat beter dan de 25% die ik eerst had. Dat betekend dat ik dus ook eindelijk digitale tv kan kijken. Nu dat ik dus eindelijk weer tv kan kijken zonder sneeuw/ruis is toch wel relaxed. Nou weet ik alleen niet of dat ik beter beeld heb dan op de markt. Misschien lijkt het wel zo omdat ik dus 1 maand tegen sneeuw beeld heb staan kijken. Ach ja boeie heb nu perfect beeld en geluid.


Mmmmm nou twijfel ik of dat ik nou een LCD in de woonkamer doe en in de logeer kamer of in mn eigen slaapkamer. In de logeerkamer zal wel relaxed zijn omdat ik hem daar ook op de compu kan aansluiten en daar ook al mn dvd`s staan. In mn eigenslaapkamer is wel stoer en relaxed want daar kan ik nog wat films kijken en tv zappen als ik in bed lig.


aarrrgghhh keuzes keuzes keuzes


btw deze tv wil ik aan de muur in de woonkamer en inde logeer of eigenslaapkamer: Toshiba REGZA 32 C 3001 P


maandag, april 16, 2007

huh hier ook al warme chocolade geur?

Mwa ik heb vandaag maar besloten om nog maar geen nieuwe bank te kopen. Ja de bank die ik nu heb, is en blijft shit om te zitten. Maar als je alleen erop gaat liggen is die toch wel relaxd, ik koop er wel 1 als ik vaker bezoek krijg ofzo. Of wanneer ik de geur van warme chocolade zat ben. Warme chocolade?? Ja lang verhaal maar ik hou het kort

paas eitjes eten op de bank tijdens film, diep onder de indruk van Italian Job (not). Hap hap hap hap. Draai draai draai, paar keer vloeken want de bank ligt niet zo lekker in 1x. Film is afgelopen, lopen naar de slaapkamer al denkend dat het hier ookal naar warme chocolade ruikt net als bij de bank, mmm misschien een overdose volgende keer dus niet kijke hoeveel ik er in 1x erin kan proppen ( 10trouwens, kan vast wel meer in maar er belde iemand aan de deur). Loopt langs die spiegel en komt tot de conclusie dat ik heel de film 3 eitjes heb lopen broeden.

zondag, april 15, 2007

veel gebeurd

Nou er is veel gebeurd tussen 21-03 en 15-04. Zoals de keuken zit erin, badkamer is af. Jaha wie had dat ooit gedacht misschien wordt ik nog op een dag een keertje handig in klussen. Zo heb ik dus zelf eigen handig mn douche screens geinstalleerd en gekit. En de meubels in elkaar gezet en opgehangen. Ha!!

Nou heb ik dus ook een kast van oma gekregen met daarbij nog wat spulletjes, zelfs spullen die bij opa Hes hoorde. Moet zegge dat de kast niet mis staat. Het is wel een heel ander gezicht.

Maar ik moet effe zeggen dat ik eigenlijk niet zoveel zin heb om nog verder te klussen ookal moeten er nog paar kleine dingen gedaan worden zoals plinten in de woonkamer en een achterwand in de keuken. Maar het is te mooi weer, dus ik ga maar wat vaker lekker op het balkon/loggia zitten en naar mensen/auto`s kijken.

en zoals gewoonlijk foto`s volgen, ik denk dat je het alsnog het snelst ziet als je gewoon langs komt maarja voor de die-hards die foto`s willen zal ik wel kijken wat ik kan doen.