woensdag, augustus 29, 2007

Honda CBR 600 RR 'Steinmetz Edition'


effe met google gespeelt kijken ofdat er nog wat leuke auto`s in Duitsland rond rijden. Kwam ik een Honda CBR600 RR tegen. Oef wat is dat ding mooi in het wit/zwart. Hij zou geimporteerd en al 12.990 euro moeten kosten, en ja das best wel veel geld.

vrijdag, augustus 17, 2007

Simpsons the Movie

Nou ik ben gister naar The Simpsons the Movie geweest. Natuurlijk de US versie, de Nederlandse bewaar ik wel voor een download, heb geen zin om een kaartje daarvoor te betalen.

De film is wel lache, het is niet echt een aflevering marathon maar een volwaardige film, normaal zie je bij zulke film dat ze er nog stukjes bij gaan zingen. Maar dat is gelukkig hier niet het geval.

Alleen als je een beetje oplet tijdens de film zie je wel wat continuteit fouten in. Zoals Homer gaat liftend mee met een truck, en gaat zo al skiend (over sneeuw) z`n huis in. Wanneer hij na ca 10min naar buiten gaat is het in een rafijn veranderd. Ook wordt Homer tijdens een droom uit elkaar gehaalt, iedereen houd een lichaamsdeel vast maar hij mist 1schoen die na paar scene`s in 1x tevoorschijn komt. Lisa gaat de deuren langs daar mis je een hele animatie dat een deur dicht slaat, de deur persoon is weg en de deur is in 1x dicht. Tijdens een scene staat de Bar Moe rechts van de kerk, volgende scene zie je mensen langs de kerk renne en dan staat er geen Bar Moe meer :S . Ook zie je dat de Simpsons aan de rand van de stad wonen, iets wat niet overeen komt met de serie. Erg jammer dat deze fouten erin zaten, waarschijnlijk zijn er meer maar deze kwam ik al meteen tegen

Maar goed dit is dus een film die zeker in de DVD collectie gaat

donderdag, augustus 09, 2007

Nieuwe Lama taait af.

Gister werd bekent gemaakt dat de nieuwe Lama Ad-Just het programma verlaat. Nou vraag je natuurlijk af wat is nou weer een Lama en who the F*ck is Ad-Just.

Nou de Lama`s is een televisie show met improvisatieacteurs, genaamd "De Lama`s" vandaar dat de acteurs zelf de naam Lama heten. Dit jaar zochten zij talent onder de gewone burger volk, dit werd natuurlijk op tv uitgezonden, zeg maar een soort Idols in Lama style. En na paar selectie / stem rondes bleef Ad-Just over als winnaar, hij mocht dus meedoen (1seizoen) als Lama tussen de "echte" Lama`s.

Alleen blijkt nu dat Ad-Just hem al weer aftaait. Zijn wijze van improv. viel hij erg op bij de jury en publiek alleen sloot het dus uit eindelijk niet aan volgens BBN. Ja erg jammer voor Ad-Just alleen vind ik het jammer voor de andere mensen die mee deden aan Idols ala Lama, er zaten ook mensen tussen die zeker net zo grappig waren maar die nu geen kans krijgen. Zeker wel een grote fout van BBN dat ze dit niet hebben zien aankomen, men had zeker dit wel kunnen inschatten want zo erg goed was die niet nr2 (de belg waarvan ik de naam niet meer weet) was zeker net zo goed dan wel niet beter.

Daarom lijkt mij het geen slecht idee om de nr 2 t/m 5 opniew op te laten draven om 1seizoen mee te draaien ipv Ad-Just.


Ad-Just didnt adjust? ahahaha :)

vrijdag, augustus 03, 2007

LCD`s zijn binnen

Gister was de grote dag dat ik de nieuwe tv`s in ontvangst mocht nemen. Natuurlijk eerst de 42inch (107cm) uitgepakt. Sjeeeez dat ding is echt groot man, maar ook super vet om naar te kijke. Het beeld kan ik niet overklagen mooi scherp zowel op de analoog als de digitale. DVDt`je`s moet ik nog teste (ben nog niet uit welke film ik ga pakke). Ook het instellen is lekker simpel geen gedoe met aparte instellingen per zender enzo. Inde slaapkamer heb ik de 32inch (82cm) versie van de tv staan dus ik kan gewoon de afstandbediening meenemen.

Van de week maar wat legplanken voor de dvd-speler kopen voor de slaapkamer en een hangbeugel voor de tv kopen zodat alles tegen de muur zit. Dan lijkt de slaapkamer wat groter. Over ca 10/12 weken zal ook mn tv meubel klaarstaan en kan ik daar mn nieuwe tv opstaan, want hij staat nu nog op de oude JVC meubel.

btw iemand nog een oude beeldbuis tv hebbe? heb 1x30cm en 1x80 in de aanbieding. Natuurlijk wel zelf ophalen!

donderdag, augustus 02, 2007

Klusbedrijf van der Putten

Sinds dat ik mn huis telefoon nr heb gekregen van KPN, belt er om de zoveel tijd mensen die het klusbedrijf van der Putten zoekt. Dit gaat al zo`n 2 jaar lang door, en elke keer stuur ik zijn klanten netjes door naar het juiste (nieuwe) nr. Maar na het zoveelste telefoontje op 1 dag was ik het gister helemaal zat. Dus heb ik Dhr van der Putten erop aangesproken dat ik er helemaal genoeg van heb om een beetje als doorschakel trut te functioneren. Dus ik bel hem op op zn prive 06 nr (staat gewoon bij google/ilocal). Hij zag het probleem niet zo en volgens hem moest ik het maar zelf oplossen dat ik zijn klanten niet meer aan de lijn kreeg, kort gezegt : het is jou probleem. Hij vroeg hoe ik aan het oude nr van hem kwam, tsja die heb ik van KPN gekregen en je prive 06 staat gewoon op internet (slim??). Maja hij bleef maar kort door de bocht gaan dat het mijn probleem is. Pppff ja na de 2de keer was ik het zat, dus ik zei: Ohw is het mijn probleem? mij ook best! Dan zal ik wel al je klanten die mij bellen te woord staan. En ik smeet de telefoon op de haak. Zoek het uit wees maar blij dat ik nog geen 60kub zand heb besteld op je naam.

Maja hij belde 10min later terug met zn excus, hij was kennelijk op vakantie en zou het direct laten veranderen als die terug was.