vrijdag, augustus 17, 2007

Simpsons the Movie

Nou ik ben gister naar The Simpsons the Movie geweest. Natuurlijk de US versie, de Nederlandse bewaar ik wel voor een download, heb geen zin om een kaartje daarvoor te betalen.

De film is wel lache, het is niet echt een aflevering marathon maar een volwaardige film, normaal zie je bij zulke film dat ze er nog stukjes bij gaan zingen. Maar dat is gelukkig hier niet het geval.

Alleen als je een beetje oplet tijdens de film zie je wel wat continuteit fouten in. Zoals Homer gaat liftend mee met een truck, en gaat zo al skiend (over sneeuw) z`n huis in. Wanneer hij na ca 10min naar buiten gaat is het in een rafijn veranderd. Ook wordt Homer tijdens een droom uit elkaar gehaalt, iedereen houd een lichaamsdeel vast maar hij mist 1schoen die na paar scene`s in 1x tevoorschijn komt. Lisa gaat de deuren langs daar mis je een hele animatie dat een deur dicht slaat, de deur persoon is weg en de deur is in 1x dicht. Tijdens een scene staat de Bar Moe rechts van de kerk, volgende scene zie je mensen langs de kerk renne en dan staat er geen Bar Moe meer :S . Ook zie je dat de Simpsons aan de rand van de stad wonen, iets wat niet overeen komt met de serie. Erg jammer dat deze fouten erin zaten, waarschijnlijk zijn er meer maar deze kwam ik al meteen tegen

Maar goed dit is dus een film die zeker in de DVD collectie gaat

Geen opmerkingen: