donderdag, augustus 09, 2007

Nieuwe Lama taait af.

Gister werd bekent gemaakt dat de nieuwe Lama Ad-Just het programma verlaat. Nou vraag je natuurlijk af wat is nou weer een Lama en who the F*ck is Ad-Just.

Nou de Lama`s is een televisie show met improvisatieacteurs, genaamd "De Lama`s" vandaar dat de acteurs zelf de naam Lama heten. Dit jaar zochten zij talent onder de gewone burger volk, dit werd natuurlijk op tv uitgezonden, zeg maar een soort Idols in Lama style. En na paar selectie / stem rondes bleef Ad-Just over als winnaar, hij mocht dus meedoen (1seizoen) als Lama tussen de "echte" Lama`s.

Alleen blijkt nu dat Ad-Just hem al weer aftaait. Zijn wijze van improv. viel hij erg op bij de jury en publiek alleen sloot het dus uit eindelijk niet aan volgens BBN. Ja erg jammer voor Ad-Just alleen vind ik het jammer voor de andere mensen die mee deden aan Idols ala Lama, er zaten ook mensen tussen die zeker net zo grappig waren maar die nu geen kans krijgen. Zeker wel een grote fout van BBN dat ze dit niet hebben zien aankomen, men had zeker dit wel kunnen inschatten want zo erg goed was die niet nr2 (de belg waarvan ik de naam niet meer weet) was zeker net zo goed dan wel niet beter.

Daarom lijkt mij het geen slecht idee om de nr 2 t/m 5 opniew op te laten draven om 1seizoen mee te draaien ipv Ad-Just.


Ad-Just didnt adjust? ahahaha :)

Geen opmerkingen: