woensdag, mei 30, 2007

ontstoken pees

Nou ik loop eigenlijk al meer dan 3 weken met heel veel last van mn rechterpols. En met last bedoel ik dus dat het echt pijn doet wanneer ik mn duim beweeg, dan doet het echt op de pols pijn. Van de simpelste beweging als het draaien met je duim tot hande schudden lukt me niet zonder pijn, zelf een fout vuist kan ik niet maken zonder dat ik met mn linker hand mn rechter duim in mn hand zet. Maja vanochtend naar de dokter gegaan, blijkt dat de spees onstoken is. Nu heb ik een handje vol pijnstillers en remmers mee kregen en wordt de mn pols van de week ge-fixeerd :S

Dus dat is mooi k*t

vrijdag, mei 25, 2007

ooohhhwwww shiiitttttt

Nou van de week met de X-trail effe wat facturen wegbrengen naar een klant. En omdat langs het kanaal rijden zo saai is pak ik meestal een afslag eerder zodat ik via Zijtaart naar de klant kan. Dit is niet perse de directste weg maar zeker leuker dan die saaie weg langs het kanaal. Maar ok daar mag je dus ook 80 (net als langs het kanaal) alleen komt hier niet zoveel verkeer en je mag er inhalen (niet zoals bij langs het kanaal). Dus lekker cruise muziek aan lekker karre met de bak. Zoef ik een bordje "verkeers situatie veranderd" voorbij. Jajaja zal wel ze zijn hier al wat langer aan de weg aan het werken. Zodra ik de bocht voorbij ben moet er een stop bord staan en daar moet ik rechts af Zijtaart in.
Normaal ben ik dan na 10min wel bij de klant als ik de afslag bij het kanaal heb gemaakt, maar na 15min ben ik dat stopbord nog steeds niet tegen gekomen. Dus dan maar wat sneller met de bak en de weg lijkt wel smaller dan normaal of let ik daar nou net op? Naja gassuuhhh!!! en wat krijg je dan? Juist dit effect wanneer een asfalt weg naar zand weg overgaat met een kuil van ca 40cm
wat blijkt nou dat de veranderde situatie is dat alle kruisingen gelijkwaardig zijn en ze hebbe dus dat stopbord weg gehaalt (mijn ref om af te slaan). Ik ben dus het gewoon de afslag straal voorbij gereden. Waardoor ik dus dik 45min langer onderweg was dan normaal. De jump was wel vet trouwens de X-trail bleef netjes op de weg stabiel ookal waren alle 4 de wielen van de grond. Maar ik doe het niet liever nog een keer

donderdag, mei 24, 2007

Herdenking van het bomberdament van Rotterdam 2007

Wegens de herdenking van het bomberdament van Rotterdam tijdens de WWII stond deze maand 130lampen aan in Rotterdam, deze gaven weer waar de brandgrens was toendertijd. Moet zeggen dat het heel erg indruk wekkend uitziet zoals ze het nu hebben herdacht.

maandag, mei 21, 2007

hoe haal je het in je hoofd

Nou er is een nieuwe regel in het complex in werking gezet. Voortaan gaan alle deuren om 23:00 opslot. Kennelijk hebben mensen moeite om de deur achter hun kont goed te sluiten waardoor er een of andere onverlaat heel de boel heeft onder gescheten. Van de benenden berging tot in de lift. Wat raar is is dat de berging niet van buiten open kan zonder sleutel, dus de deur stond open of het is een bewoner geweest. Hoe dan ook hoe haal je het in je hoofd om zoiets te doen.

Dus moest mijn buurman Frans het opruimen. Hij is van de techniche commisie, maar ik vind het een groot verschil tussen en vervangen van een lampje in de hal of het opruimen van iemand anders zn stront. Maar kennelijk denken mensen in het complex daar anders over, dus de opmerking van : Ja ruim jij dat maar op want jij zit toch inde techniche commisie, al snel gemaakt. Als Frans nou opdat moment die persoon nou een met zijn/haar neus een flink de "feiten"door had gedrukt kon ik hem geen ongelijk geven. Echt wat een waardeloze opmerking om te maken. Nou heeft Frans het zelf opgeruimt (moet er niet aan denken), omdat die zich min of meer "gedwongen" voelde, volgende keer is het een schoonmaak ploeg zei hij. Nou ik had meteen al een schoonmaak ploeg ingeschakeld vooral na zo`n opmerking van een mede-bewoner.

Nou weet ik niet wat erger is het feit dat iemand in het pand heeft lopen schijten, of dat een mede-bewoner zo`n opmerking maakt.

volgens mij wordt de nieuwe regel zo weer terug gevloten door de brandweer omdat niet alle deuren opslot mogen (ivm verspering vluchtwegen)

vrijdag, mei 18, 2007

Neefje erbij

Nou zonet het goede nieuws gehoort ik heb een neefje erbij, dus bijdeze gefeliciteerd Amber & Sabrien ik spreek jullie wel dit weekend (denk ik)

maandag, mei 14, 2007

206 vs X-Trail

Nou vandaag kreeg ik de vraag ofdat ik de X-Trail wou hebben. Pppfff ik weet niet hoor, opzich is de X-trail wel lache en harstikke fijn om in te rijden. Maar de 206 is toch echt mn eigen auto`tje. Rijd super lekker en heeft me altijd veilig van A naar B gebracht. Lekker makkelijk te parkeren. Maar de X-trail is een stuk groter en heeft meer vermogen onder kap. Ook de optionele 4x4 is leuk als het nat/glad is. Maar de peug heeft lekker sportstoelen.

X-Trail:
+ vermogen
+ optionele 4WD / 2WD / automaat
+ 6 versnellingen
+ ruimte
+ Climate Control
+ CD wisselaar



- hij is groter dan de 206
- verzekering
- wegbelasting
- diesel
- zuipt wanneer je de 140km/u raakt
- geen pulse ruiten wisser




206:

+ eerste eigenaar :)
+ 1.6 16v lekker voor de stad/snelweg ritjes
+ lekkere sportstoelen
+ leer
+ handig met parkeren
+ boord computer met radio display
+ door de grote lijkt het dat je overal doorheen past


- geen 6de versnelling
- achter toch wel een kleine zit
- enkele cd
- Airco duurt effe voordat die op gang is
- benzine prijs

al met al genoeg voor- en nadelen wat de keuze niet makkelijker maakt :(

donderdag, mei 10, 2007

Geen BBQ denk ik??

Nou zoals jullie al eerder hadden gelezen moest ik samen met Frans een BBQ organiseren. Dit names het bestuur, omdat men (het bestuur) vind dat de bewoners zich te afzijdig houden van het complex. Dus dmv de BBQ wouden ze meer samenhorigheid vinden. Alleen hadden ze daarbij ook eisen. Zoals dat de BBQ niet meer dan 10 euro per persoon mag kosten. 10 euro! Wat is nou 10 euro voor een BBQ incl drinken? Daarvan kan ik het echt niet doen, dus kwam de oplossing om het vanuit de verenings pot te trekken lekker voor de mensen die niet komen :S Dus moest het geld maar van derde komen, en ja ik ga dus echt niet deuren langs om 5 a 7,50 euro voor +80 man te halen bij sponsoren. Dus heb ik me terug getrokken, het bestuur was NOT AMUSED. Ik kan het gewoon niet regelen voor 10euro, ieder geval niet een goed fatsoenlijke BBQ incl drinken/tent/stoeltje tafeltje. Maja dat krijg ik gewoon niet door hun botte kop. Het budget staat ook gewoon steenvast op 10euro.

Ach en later kwam de uitlating van ; wacht maar tot de nieuwe verkiezing voor het bestuur dan zou je zien hoeveel werk erin zit, ohw ja joh?! Dat weet ik allang daarom heb ik me ook niet aangemeldt voor het bestuur hahahaha

woensdag, mei 09, 2007

eten eten eten eten!!

nog paar weken wachten en dan is het zover dan begint de Pasar Malam in Den Haag weer. Ik kon niet wachten totdat ik daar naar binnen kan. Via ome Ruud heb ik vrij kaartjes gekregen zoals de jaren daarvoor (en bedankt! tourwens :) ). En dat betekend dus dat ik dit jaar weer van de partij ben. Eerst effe over de beurs lopen om te kijken wat ze nu weer verkopen. Opzich is het altijd wel troep eigenlijk met hier en daar wel wat leuks maar meerendeel gewoon troep. Maja het is toch leuk om erdoor heen te snuffelen.


Misschien ga ik dit jaar wel weer die Chinees weer iets leuks laten schrijven ofzo, vorig jaar had ik mn naam en achternaam door hem laten schrijven alleen betwijfel ik of dat het echt is omdat mn achternaam op erg op een smiley lijkt hahaha.


Maar ik kom eigenlijk voor het eten en de hapjes. En natuuurlijk ga ik niet bij 1 tentje zitten en dan me eigen vol eten, eerst tig keer die hal rond lopen en lopen twijfelen waar ik zou beginnen en dan eindelijk een keuze maken en dan een beetje van dat restaurant endan een beetje van de andere en zo gaat het maar door. En op het einde effe langs de stalletjes die hapjes verkopen om vervolgens thuis op te warmen en op te eten,


heheh deze gasten staan er elk jaar pisang goreng (gebakken banaan) te bakken, erg lekker maar niks bijzonders :)

maandag, mei 07, 2007

tadaaa knap van mij he?

Nou ik heb de eerste operatie achter de rug, de patient maakt het erg goed. In het begin heb ik een goede beginners fout gemaakt Heb hem maar een nachtje in de gaten gehouden of dat er niks ernstigs zou gebeuren tijdens zn nacht rust. Vanochtend effe alles nagekeken en alles is verder oke.

Kort gezegt was mn linker koplamp stuk, en omdat ik zelf zo ontzettend tech. ben heb ik hem zelf vervangen :) Nog effe en ik kan het kantoor weer terug bouwen naar garage en dan mn eigen auto bedrijf beginnen.

zondag, mei 06, 2007

Sholin Iron Palm

Nou het lijkt dus een verhaaltje uit de film maar kennelijk bestaat Iron Palm dus echt. Voor de gene die het niet weten. Iron Palm (meestal sholin / kung fu) is een techniek dat je je tegenstander met 1 klap kan uit schakelen a.k.a iron palm techniek. Meestal zie je ook allemaal soorten Iron Palm, die je energie flow kunnen beinvloeden (de zo genaamde cursed palm). Maar uit eindelijk gaat het dus om die ene klap waarmee je je tegenstander uitschakeld. Gister was het op TV, wetenschappers hebben dmv techniek en CGI de kracht kunnen meten van diverse vechtsport technieken waaronder Iron Palm. Cijfer 0 betekende niet dodelijk/schadelijk cijfer 1 was dood, een knietje van een Mu Thai boxer is 0.6 genoeg om een hart stronis te veroorzaken dan wel niet een doodtrap. Maar de Iron Plam scoorde een dikke 0.8 dat kwalificeerde het als een doodstoot. De kracht die vrij komt is gelijk aan een aanrijding van 56km/u tegen een betonne muur. Alleen wat niet klopt is dat de Iron Palm op elk lichaamsdeel toegepast kan worden. De test gaf aan dat het Iron Palm alleen werkt wanneer je het net onder de borstkast toebrengt. Daar zijn de ribben zacht waardoor deze vitale organen kan doorboren ook is dit de zwakste plek om een hartstoornis te veroorzaken. Al met al Iron Palm kan dus echt met de kracht van 56km/u kan het dus ook net als in de film een blauwe handpalm afdruk plek achterlaten.

NB: let wel dat dat de proef persoon wel 25jaar had getrained voor Iron Palm techniek :S

donderdag, mei 03, 2007

Woeps :)

hahahah wat blijkt nu, The Drew Carrey show komt toch gewoon op tv. Kennelijk had Police acamedy effe wat zendtijd nodig ofzo. Maar gister was er gewoon net als vanouds Drew op tv. En Star Trek generations is gewoon laat op de avond, alleen is die wel erg laat en ik heb er geen zin om er voor op te blijven.

woensdag, mei 02, 2007

The Office US/UK

Nou na wat zappen blijt dus dat The Office ook eindelijk in NL op de buis komt. Mede danks door Comedy Channel. Eerst had BBN de primeur om The Office uit te zenden, het zij de eerste vanuit de UK. Helaas zijn hiervan maar 2 seizoenen gemaakt. De US versie is na genoeg het zelfde en kent ook veel herkenbare stukken als je Office UK hebt gekeken (alleen zijn de woord grappen anders). Bij de US versie zijn ze nu bij de laatste aflevering van het 3de seizoen en waarschijnlijk gaan ze door met het 4de.

Het verhaal is super simpel, en de wijze van opname helemaal. Het is een site-com maar als je ernaar kijkt lijkt het wel een documentaire. Zo word elke werknemer/acteur soms even apart genomen in een kamer door de camera/interviewer om effe zijn gedachte te geven wat er zonet is gebeurd. Ook zijn de werknemers/acteurs erg bewust van de camera net als wat je soms ziet bij een documentaire dan wil een persoon iets zeggen maar ziet de camera en houd wijs zn mond terwijl de kijker eigenlijk al weet wat hij/zij wou zeggen. Ook ziet de kijker dingen die het personeel niet.

Het verhaal achter The Office is in beide gevallen het zelfde. Iedereen werkt in een bedrijf waar ze kantoor artikelen verkopen en als specialisatie papier. Dit vanuit kanoor waar benenden de warehouse zit. Met zn alle proberen zn vanuit een klein stadje hun regio te voorzien van papier.

Hoofdpersonen zijn er zat, en is niet echt beperkt aan 1 persoon waar alles omheen draaid heel het kantoor komt aanbod. Lekker makkelijk aangezien het allemaal uit kantoor stereotypen bestaat.

Deze serie is zeker wel het kijken waard alleen moet je wel een beetje humor hebben anders is het geen zak aan ;)

dinsdag, mei 01, 2007

WTF geen Drew Carrey show meer??

Nou eindelijk een show die een beetje humor had in de vroege avond. Gooien ze die na dat ze Star Trek Generations nu dus ook The Drew Carrey show eruit. Ik vond het altijd wel lache en zn one liners waren super. Maja nee hoor the police academy film serie moet weer voorbij komen. Ppppffff die is afgelopen maand ookal alle 6 op tv geweest. Hopelijk heeft de comedy channel wel iets leukers alleen begint die zo laat :(

Maja hopelijk komt die weer terug alleen moeten ze dan niet opnieuw beginne hoor :( In de tusse tijd maar kijke wat ik dan kan kijken tijdens het koken/eten

Hekwerk

Nou het begin was van de week er al neer gezet, maar nu zag ik vanochtend de monteur voor het hekwerk zodat die open kan met een druk op de knop. Ben benieuwd! Hopelijk maken ze het hek nu ook verder af. Want volgens mij krijgen we nu al wat wild parkeerders, maar dat is eigenlijk niet echt mijn probleem want ik gebruik toch alleen mn eigen (genummerde) plek.