maandag, december 17, 2007

Lego



Gisteren was ik bij de verjaardag van mn neefje, hij wou iets hebben van lego, helaas had die al de ambulance al die ik hem heb gegeven. Hij liet meteen effe zien wat die had gekregen van de Sint aan lego, want boven op zn kamer was het uitgestald. Was wel mooi zo`n lego goederentrein en station, ook had die de nieuwe politie & brandweer kazerne. Blijft toch mooi dat speelgoed dat lego. Alleen is het best wel duur speelgoed, vooral als je een stad wilt bouwen. Maar ik denk als je een beetje surft op het internet je als snel wat goedkopere sites kan vinden, vooral als je de lego neemt van "vorig" seizoen. Vooral die kleine spul van lego is goedkoop op internet. Het grotere (kazerne,station) is het prijs verschil niet zo groot (3 a 4%) maar dat kleine spul kom je al snel op 10 of +10%. Dus op zich wel de moeite waard om op internet te kijken.

Mmmm met zulke prijs verschillen begin ik zelf ook wel aan een dorp :) Alleen waar zou ik dan beginne met bouwen. De logeerkamer kan ik wel bouwen alleen moet ik dan een gedeelte afbreken al iemand blijft logeren. Maja zoveel mensen blijven er toch niet slapen.

zondag, november 25, 2007

Call Of Duty 4 uitgespeeld



Jeeej vandaag eindelijk COD4 singleplayer uitgespeelt. Vraag me niet hoe maar ik heb hem eindelijk uitgespeelt. Tsjee wat een missie, aangezien jullie hem of al uitgespeelt hebbe of nooit zulle spelen kan ik lekker vertelle hoe die afloopt. Je schiet de badguy dood. Met het einde moet ik wel zegge dat het me best wel wat deed dat mn team-leden 1 voor 1 af worden gemaakt. Je zit/ligt echt hopeloos erbij en ziet het allemaal gebeuren. Had echt gehoopt dat ze het zouden overleven om nog een I-save-the-world rondje te geven.

70 euro terug

Nou na het tel. geprek met Goosens krijg ik dus 70 euro terug. Ach ja

donderdag, november 22, 2007

telefoontje van Goosens

Nou gister een telefoontje van Goosens gekregen, de nieuwe meubel heeft een vertraging opgelopen bij de fabriek. De fabriekant verwacht een levering in week2 van 2008. Pppf das dus nog een keer 4weken erbij. Wat in totaal dus 24weken wachten is tot er een goede meubel geleverd wordt. Dat is dus bijna een half jaar. Heb meteen een vergoeding gevraagt, maar daarbij kon de telefoniste me niet helpen dus zou ik vandaag terug gebelt worden. Ik zit te twijfelen ofdat het het wachten waard is. Natuurlijk als ik een ander/nieuwe bestel heb ik weer een paar wacht weken, maar dan nog is het onzin om me een half jaar te laten wachten.


Ook twijfel ik ofdat de fabrikant een vertraging heeft, ik denk dat eerder dat het met bestel procudure te maken heeft. Ik krijg nu ook berichten van fabrikanten met opening en sluitings tijden voor de aankomende vakantie periodes. Sommige sluiten best wel lang, dan wel niet nemen ze nu geen bestellingen meer aan voor levering 2007. Misschien is iemand vergeten iets op de fax te zetten?


Ach ik zie wel wat het telefoontje me brengt. Anders is het ff sparen voor een Castelein "hide & slide"

zaterdag, november 17, 2007

Two of a Kind lamp S1 by Frans van Nieuwenborg


Van de week mn nieuwe hanglamp opgepikt, juist ik heb de "Two of a Kind" hanglamp gekocht. Leuk design van Frans van Nieuwenborg & Martijn Wegman. Volgens de verkoper een van de weinige lampen die van een Nederlands design is, ppfff ja en? Vind hem mooi voor de rest maakt me niet zoveel uit.

maandag, november 12, 2007

nieuw spel : Call of Duty 4

Sinds afgelopen donderdag heb ik Call of Duty 4 zitte spelen, ppfff wat een verslavend spel zeg. De Call of Duty (COD) reeks was eerst alleen een pure WW2 first person shooter. Waarbij de single player een goed doorlopend verhaal had. Mulitplayer (via het internet tegen andere spelers) was het ook en erg goed spel. Leuk tussen het puin van operatie Casino lopen schieten. Geen gedoe dat je ammo box nodig hebt op kogels te krijgen, gewoon het wapen van je tegenstander pakken. Soms heb je dan mazzel en heb je een vet wapen (zoals de flamethrower).

Bij COD4 is er niet veel veranderd, alleen speelt het in deze tijdzone af ipv WW2. De singleplayer is echt super goed! Het isnet een film waar je in zit. De missies doen niet onder voor een aflevering van The Unit (zie blog). Echt super spannend en een zeer goed verhaal. Ook de botjes doen erg goed mee in het verhaal, natuurlijk is het super scripted de computer reageerd als je een bepaald punt van de missie hebt bereikt (trigger). Ik zal wel later vertellen wat voor missies je moet doen. Verder heb je natuurlijk een mulitplayer in de game, hierbij speel je tegen andere spelers via het internet. Je speelt in een team tegen een ander team of ieder voorzich. Zelf vind ik iedervoor zicht niks aan (deathmatch) das lekker simpel schieten op alles wat beweegt, team deathmatch is leuk hier is het gewoon team A vs B het team wat de meeste kills heeft heeft gewonne. Je hebt ook andere speelmodes zoals Headquaters daarbij moet je verdedigen en aanvallen. Als aanvaller kan je zovaak doodgaan als je wilt, als verdediger kan dit maar 1x tot dat de aanvaller heeft gewonne dit is een stuk moeilijker maar wel goed voor je punten score. Je moet in deze game ook punten score om beter wapens te krijgen dan wel niet upgrades voor wapens. Dmv een upgrade kan je wapen een stuk beter zijn. Zo kan je een handgrip je een stabieler wapen geven wanneer je schiet, of een scope geeft je de mogelijkheid om verder te kijke. Wat erg uniek is is dat je door de muren heen kan schieten, met een normaal geweer lukt het maar net, maar met de SAW gaat het als een mes door boter, echt geweldig de mensen die denken dat ze veilig zijn achter een muur (zoals de meeste shooter) en dan komt Tim met zn dikke gun en zn doorboorende kogels, lekker door 2 dikke muren heen schieten. Het meesterlijke game waarmee ik ff zoek mee zal zijn

maandag, oktober 29, 2007

als je om vraagt

Vraag: Zijn er zaken die u als zeer positief of negatief heeft ervaren, wij horen het graag van u

Antwoord:mbt bon nr 556180 Tot heden heb ik nog niks gehoort van Goossens over enige status of toegemoetkoming vanuit Goossens. Nadat ik 10weken heb gewacht op de levering en na betaling van de levering werd er bij montage gecontasteerd dat de meubel flinke beschadigen had. Zodanig van aard er een nieuwe besteld moet worden. Je krijgt bij aankoop van de meubel een leuk boek maar allemaal regels wat de kosten zijn bij het verzetten van leveringsdata`s en het anuleren van bestellingen en zeker te weten betalen bij levering. Nou komt het dus voor dat er iest stuk is kan ik in het slechste geval naar mn centje fluiten. Op zn minst had Goosens de afgerekende 630 netjes terug kunnen storten en de borg vast kunnen houden. IPV nu 100% van het geld vasthouden en niks van je laten horen. Al met al had ik wel meer verwacht.





Ja het staat een beetje doordewar maar ben er toch wel behoorlijk pissed over

woensdag, oktober 17, 2007

World in Conflict Trailer

Nou er weer een kick a$$ game. Wat je in het filmpje ziet is dus ingame. Als thema heeft de game de koude oorlog. Je kan partij kiezen of dat je USSR bent of de US of NATO. Daarna kies je van welk onderdeel van het leger je de controle wilt hebben. Je kan kiezen voor :
Landmacht, alleen de soldaten en jeeps
Tank divisie, zware tot lichte tanks
Luchtmacht, alleen helicopters
Arty, van atterlerie van zware rakketten tot licht kannon.
Ipv van eerst een basis te bouwen krijg je gelijk units om te vechten, waardoor het gelijk een hotzone wordt. Alles in de game wereld kan kapot. Dmv vechten krijg je Tactical Aid punten met deze TA punten kan extra dingen oproepen van air support tot een Nuke.

maandag, oktober 01, 2007

206 met V8 geluid?

de laatste weken vond ik al dat mn 206je een raar geluidje had. Het klonk allemaal wat zwaarder dan normaal. Maja zoals gewoonlijk gewoon doorrijden. Dus afgelopen weekend brak de uitlaat in 3e. Bij de spruitstuk en einddemper het klonk wel lache aan de ene kant maar ook erg fout. Gelukkig hadden ze bij de kwikfit nog een uitlaat op voorraad dus konden ze meteen aan de slag.

maandag, september 17, 2007

Police

Nou afgelopen donderdag was ik samen met Jaap & Sharon naar the police geweest in de Arena. Via Ebrex hadden we 3 kaartjes gekregen incl een parkeerkaart. Sjeez zo`n parkeerkaart is wel super handig ze. Normaal met de Adminrals parkeerde wel of bij de golfbaan of bij de voetbal club. Maardaar werd het ook steeds drukker en dan is zo`n parkeerkaart wel idiaal zeg. Je bent zo erin en zo eruit.

We hadden bewust het voorprograma gemist, omdat we eerst gingen eten bij de Rotonde. Na een kleine omweg kwamen we dus bij de parkeer gedeelte, daar hadde we nog wat op en neer gelopen. Uit eindelijk hadde we de ingang gevonden. En konden we naar de stoelen gaan (ja we hadde zit plaatsen). En we zaten nog geen 2min en toen ging het licht uit en begon het concert, ha echt net op tijd! Het was best wel een mooi concert vooral de lichtshow erom heen was mooi.

Goh en je kan zien dat ze echt naar hun zin hadden. Want bijna op het einde gingen 2 van de 3 weg en bleef er 1 staan. Toen stond deze helemaal alleen en keek sip omzich heen, het publiek begon te klappen en toen kwamen de andere 2 terug. Wow dat was totaal onverwacht ;)

En dan betaal je voorzit plaatsen gaat iedereen staan WTF? Men zit altijd te zeiken als ze moeten staan in de bus of trein want ze hebben een kaartje gekocht dus dan heb je recht om te zitten, nou heb je een zitplaats ga dan ook zitten!

Verder was het wel leuk om alle liedjes van hun greatest hits cd te horen,

donderdag, september 13, 2007

concert : Sting & Police

Nou vanavond ga ik naar het concert van Sting en The Police inde Arena. Ben benieuwd hoe het concert is.

woensdag, augustus 29, 2007

Honda CBR 600 RR 'Steinmetz Edition'


effe met google gespeelt kijken ofdat er nog wat leuke auto`s in Duitsland rond rijden. Kwam ik een Honda CBR600 RR tegen. Oef wat is dat ding mooi in het wit/zwart. Hij zou geimporteerd en al 12.990 euro moeten kosten, en ja das best wel veel geld.

vrijdag, augustus 17, 2007

Simpsons the Movie

Nou ik ben gister naar The Simpsons the Movie geweest. Natuurlijk de US versie, de Nederlandse bewaar ik wel voor een download, heb geen zin om een kaartje daarvoor te betalen.

De film is wel lache, het is niet echt een aflevering marathon maar een volwaardige film, normaal zie je bij zulke film dat ze er nog stukjes bij gaan zingen. Maar dat is gelukkig hier niet het geval.

Alleen als je een beetje oplet tijdens de film zie je wel wat continuteit fouten in. Zoals Homer gaat liftend mee met een truck, en gaat zo al skiend (over sneeuw) z`n huis in. Wanneer hij na ca 10min naar buiten gaat is het in een rafijn veranderd. Ook wordt Homer tijdens een droom uit elkaar gehaalt, iedereen houd een lichaamsdeel vast maar hij mist 1schoen die na paar scene`s in 1x tevoorschijn komt. Lisa gaat de deuren langs daar mis je een hele animatie dat een deur dicht slaat, de deur persoon is weg en de deur is in 1x dicht. Tijdens een scene staat de Bar Moe rechts van de kerk, volgende scene zie je mensen langs de kerk renne en dan staat er geen Bar Moe meer :S . Ook zie je dat de Simpsons aan de rand van de stad wonen, iets wat niet overeen komt met de serie. Erg jammer dat deze fouten erin zaten, waarschijnlijk zijn er meer maar deze kwam ik al meteen tegen

Maar goed dit is dus een film die zeker in de DVD collectie gaat

donderdag, augustus 09, 2007

Nieuwe Lama taait af.

Gister werd bekent gemaakt dat de nieuwe Lama Ad-Just het programma verlaat. Nou vraag je natuurlijk af wat is nou weer een Lama en who the F*ck is Ad-Just.

Nou de Lama`s is een televisie show met improvisatieacteurs, genaamd "De Lama`s" vandaar dat de acteurs zelf de naam Lama heten. Dit jaar zochten zij talent onder de gewone burger volk, dit werd natuurlijk op tv uitgezonden, zeg maar een soort Idols in Lama style. En na paar selectie / stem rondes bleef Ad-Just over als winnaar, hij mocht dus meedoen (1seizoen) als Lama tussen de "echte" Lama`s.

Alleen blijkt nu dat Ad-Just hem al weer aftaait. Zijn wijze van improv. viel hij erg op bij de jury en publiek alleen sloot het dus uit eindelijk niet aan volgens BBN. Ja erg jammer voor Ad-Just alleen vind ik het jammer voor de andere mensen die mee deden aan Idols ala Lama, er zaten ook mensen tussen die zeker net zo grappig waren maar die nu geen kans krijgen. Zeker wel een grote fout van BBN dat ze dit niet hebben zien aankomen, men had zeker dit wel kunnen inschatten want zo erg goed was die niet nr2 (de belg waarvan ik de naam niet meer weet) was zeker net zo goed dan wel niet beter.

Daarom lijkt mij het geen slecht idee om de nr 2 t/m 5 opniew op te laten draven om 1seizoen mee te draaien ipv Ad-Just.


Ad-Just didnt adjust? ahahaha :)

vrijdag, augustus 03, 2007

LCD`s zijn binnen

Gister was de grote dag dat ik de nieuwe tv`s in ontvangst mocht nemen. Natuurlijk eerst de 42inch (107cm) uitgepakt. Sjeeeez dat ding is echt groot man, maar ook super vet om naar te kijke. Het beeld kan ik niet overklagen mooi scherp zowel op de analoog als de digitale. DVDt`je`s moet ik nog teste (ben nog niet uit welke film ik ga pakke). Ook het instellen is lekker simpel geen gedoe met aparte instellingen per zender enzo. Inde slaapkamer heb ik de 32inch (82cm) versie van de tv staan dus ik kan gewoon de afstandbediening meenemen.

Van de week maar wat legplanken voor de dvd-speler kopen voor de slaapkamer en een hangbeugel voor de tv kopen zodat alles tegen de muur zit. Dan lijkt de slaapkamer wat groter. Over ca 10/12 weken zal ook mn tv meubel klaarstaan en kan ik daar mn nieuwe tv opstaan, want hij staat nu nog op de oude JVC meubel.

btw iemand nog een oude beeldbuis tv hebbe? heb 1x30cm en 1x80 in de aanbieding. Natuurlijk wel zelf ophalen!

donderdag, augustus 02, 2007

Klusbedrijf van der Putten

Sinds dat ik mn huis telefoon nr heb gekregen van KPN, belt er om de zoveel tijd mensen die het klusbedrijf van der Putten zoekt. Dit gaat al zo`n 2 jaar lang door, en elke keer stuur ik zijn klanten netjes door naar het juiste (nieuwe) nr. Maar na het zoveelste telefoontje op 1 dag was ik het gister helemaal zat. Dus heb ik Dhr van der Putten erop aangesproken dat ik er helemaal genoeg van heb om een beetje als doorschakel trut te functioneren. Dus ik bel hem op op zn prive 06 nr (staat gewoon bij google/ilocal). Hij zag het probleem niet zo en volgens hem moest ik het maar zelf oplossen dat ik zijn klanten niet meer aan de lijn kreeg, kort gezegt : het is jou probleem. Hij vroeg hoe ik aan het oude nr van hem kwam, tsja die heb ik van KPN gekregen en je prive 06 staat gewoon op internet (slim??). Maja hij bleef maar kort door de bocht gaan dat het mijn probleem is. Pppff ja na de 2de keer was ik het zat, dus ik zei: Ohw is het mijn probleem? mij ook best! Dan zal ik wel al je klanten die mij bellen te woord staan. En ik smeet de telefoon op de haak. Zoek het uit wees maar blij dat ik nog geen 60kub zand heb besteld op je naam.

Maja hij belde 10min later terug met zn excus, hij was kennelijk op vakantie en zou het direct laten veranderen als die terug was.

maandag, juli 30, 2007

the simpsons movie trailer

Hahah deze ga ik dus echt wel kijke

dinsdag, juli 24, 2007

The Office: Call of Duty

Hahaha zoals de meeste weten vind ik "the office" echt zooo vet. Het maakt niet uit ofdat het de UK of US versie is, het is gewoon een vette serie hands down!

En wat krijg je als je een van mn favo games mixed met the office juist dit.

Waarom mag dit niet als team building effe tijdens werktijd :)

De tromp en haar Trompers (2)

Nou ik heb het boek uit. Het is zeker wel een interesant boek. Alleen je kan de meeste info ook vinden via google. Maar dat neemt niet weg dat het een interesant boek is. Het begint hoe de boot gemaakt is en met welk doel. Later lees je welke missie ze hebben gedaan en welke vaar routes. Dit geven ze aan dmv het journaal vande kapitein.

Later in het boek gaan ze verder over de mensen die erop hebben gediend, deze gaan meer over de vrije tijd die zij (schrijvers) hebben besteed in Australie. Het boek staat ook vol met de foto`s van de mensen die het hebben geschreven, het spijt me zeer maar dat is echt de reinste zelf verheerlijking die ik sinds een lange tijd niet heb gelezen. Leuk dat je in het boek je eigen naam bij elke foto neer zet, maar wees ook zo eerlijk om een (h)erkening te geven aan de mensen die ook op de boot hebben gezeten. Aangezien je ook aan deze mensen te danken hebt dat je het boek hebt kunnen schrijven.

Op het einde lees je over de reunie vande afgelopen jaren, daar zie je meteen dat de groep elk jaar steeds kleiner wordt, als ik het nu ook zo lees is het maar een handje vol man die er overzijn.

Maar als je duidelijk focused op de kapiteins journaals, zie je dat je de rol van de HMS Tromp niet moet onderschatten tijdens de 2de wereld oorlog. Aangezien ze toch wel best wel veel aktie hebben gezien. Misschien in het begin niet zo, maar je ziet toch wel dat ze vaker en gevaarlijkere missies draaide. Ik denk dat ze toch tijdens de vaart omde dan wel niet elke dag contact hebben gehad met een vijandelijk schip.

btw Opa staat op de grote foto van de reunie bijna in het midden, je kan hem haast niet missen :)

zondag, juli 22, 2007

TV meubel Zona

Nou ik ben gister maar meteen lang Goosens gegaan om naar tv meubels te kijken. En mn oog is op het volgende gevallen.
Opzich is het een simpele meubel alleen kan je de zijkant in en uit schijven. Handig voor cd/dvds. En ja daar komt meteen mijn big azz tv aan te hangen
Juist ja de Toshiba REGZA 42 C3001. Een whooping 107cm LCD ding met een titaan en zilver afwerking. Toshiba is hier in NL best wel een onbekend merk op de LCD markt, terwijl het in Duitsland toch als een A-merk geldt. Ach ja whatever 107cm voor minder dan 900pleuro is een goede deal en hij zal zeker niet slecht staan inde woonkamer.

jeej

Nou gister heb ik het verband eraf gehaalt, natuurlijk hou ik een litteken over (chicks digg scar`s right??) het is maar een klein sneetje geweest ca 2cm (but still a scar). Heheheh omdat erom heen nog bont & blauw is zag het er raar uit, beetje als een rollade zo opgevrommeld hahaha.

Maar het bewegen gaat nog een stuk beter, alleen na het slapen (of dutje) moet ik wel effe mn duim in beweging zetten want dat is nog erg pijnelijk. Maar zoals nu kan ik hem vrij bewegen zonder al teveel pijn. Zelf kan ik mn duim zonder al teveel pijn naar de onderkant van mn pink bewegen. Of iemand thumbs up geven (voor het eerst in maanden). Opzich best wel vet vind ik.

Gister ook geprobeerd om auto te rijden, en ja dat kan gewoon. Alleen moet ik de handrem niet helemaal omhoog trekken want die knop in duwen gaat niet helemaal niet zo lekker. En de grodel in de houder zetten of los maken is nog wenne/pijn.

vrijdag, juli 20, 2007

the day after

Nou ik ben nu een dag verder. Pppffff gister avond was de verdoving uit gewerkt en begon mn pols/hand te kloppen dus dan maar het advies van de verpleegster opgevolgt en mn hand boven mn hart hoogte gehouden. Effe met de vingers bewegen en het geklop ging weg.

De stijfheid na de operatie gaat steeds minder worden, bewegen met mn duim is nog wel moeilijk maar dat is normaal want hij heeft toch wel een klap gekregen vande operatie. Alleen denk ik wel dat er een zenuw geraakt is, boven op de duim heb ik een dof gevoel het lijkt wel of dat ik een lichte verbranding heb zo gevoelloos is die. Nou effe doorbijten en dan kan het verband eraf. Dan kan ik het ook wel makkeljker bewegen.

donderdag, juli 19, 2007

volgens mij is het wel goed gelukt.

Nou moest ik dus vandaag naar ziekenhuis voor mn pols. Om 1130 moest ik daar zijn om uiteindelijk om 1430 geholpen te worden. Omdat ik voor een plaatselijke verdoving heb gekoze hoefde ik niet zo lang te blijven. Moet wel zegge dat het een pijn doet. Maar hopelijk gaat het zo over.

maandag, juli 16, 2007

Lekkage

Afgelopen zondag was ik bij Tante Frieda omdat ze 60jaar was geworden, zorond 1600 ben ik vertrokken en kwam zorond 0130 terug. Het viel me op dat ik water hoorde. Wat blijkt dat de leiding voor de meter was geknapt. Gelukkg was het maar een klein sheurtje dus ik denk dat er niet zoveel water is verloren. Gelukkig is alles ook naar de kruip ruimte gelopen, waardoor niks onder de vloer is blijven liggen. Maar wat blijkt dat ik de 4 ben waarbij het gebeurt is. De moeren zijn gewoon te zwak, en BrabantWater doet er niks aan :(

vrijdag, juli 13, 2007

De tromp en haar Trompers



Toevallig stond dit boek bij bol.com toen ik daar een beetje aan het rond kijken was ofdat de nieuwe dvd van Richard Pryor uit was. Ik heb het gelijk besteld, dit boek gaat namelijk over het marine schip de Tromp ten tijde van de 2de wereld oorlog, dat is dezelfde tijd lijn toen mn opa erop diende. Ik ben echt benieuwd wat er in staat.

Beschrijving:

Links, rechts, één, twee, drie, Alles voor de Japanie. Soerabaja - Singapore, Alles naar zijn vuile moer. "Goede morgen Majesteit, wij zullen handhaven". Met die woorden begroette marinier P..J. Baars iedere ochtend de foto van Koningin Wilhelmina aan de binnenkant van de deur van zijn plunjekast. Dit boek verhaalt niet alleen over een bijzonder schip. Een schip dat tot vijf maal toe door de Japanners werd geclaimd als zijnde tot zinken gebracht. De Aboriginals gaven haar daarom de bijnaam "Ghostship", een bijnaam die het schip met eer heeft gedragen. Anderen noemden haar "The Lucky Ship", omdat ze altijd weer terugkeerde op haas basis. Hoe gevaarlijk de missie ook was. Een schip dat gedurende de Tweede Wereldoorlog actief bleef doorvechten, ondanks dat er geen 'thuishaven' meer was. Het boek verhaalt ook over de mannen aan boord. Nederlanders, inheems zowel als Europees, die samen met het schip een gevechtseenheid vormden waarvan later door telegrafist Sybesma zou worden gezegd: 'Kameraadschappelijk en loyaal van hoog tot laag jegens elkaar, zodat dat daarbij de hiërarchie uit het ook werd verloren'.

zaterdag, juli 07, 2007

The Unit - intro ext.

Weet niet of dat jullie de tv serie "The Unit"kenne. Maar dit is de intro nr van de serie. Normaal duurd die 19sec maar dit is de extra lange met clips van de serie. De serie is gebaseerd op het boek over Delta Force. Delta Force een divisie van de US Rangers. En daarin heb je The Unit. De Unit wordt ingezet als covert ops als defensief/offensief tegen terroristen (lekker actueel). De serie is volgens mij te zien op RTL5. De verhalen zijn wel redelijk en het manier van het camera werk is goed. Al met al is het geen slechte serie om te zien hoor

donderdag, juli 05, 2007

PRODIGY - voodoo people

Jaha het is echt een blast from the past dit nr. Maar het blijft gewoon een goed nr weet niet waarom

maandag, juli 02, 2007

Billy Joel - Sometimes a Fantasy

Laatst was dit nr ook verwerkt in de serie Scrubs. Wist eigenlijk niet dat dit nr ook van Billy Joel was. Gek genoeg staat het niet op zn greatest hits cd, terwijl er wel een clip van gemaakt is. Het nr blijft maar in mn hoofd zitte weet niet wat het het is. Maja net zoals de bekendere nrs van Billy Joel is dit geen probleem voor mij :)

ongeluk bij Brecht



Holly crap, op http://www.nu.nl/ is er een foto upgeload over een ongeluk bij Brecht. Moet je naar die vrachtwagen kijken. De cabine zit nu achter de voorwielen. De klap moet echt ongelooflijk hard zijn geweest om dit te veroorzaken. Ik weet niet ofdat de chauffeur het heeft overleeft.

De cabine is tegenwoordig een onderdeel van de wagen die fabrieks af erop wordt gezet. Zie het als de cockpit van een F111 of Tiger helicopter waarbij bij een bail out de gehele cockpit eruit wordt geschoten ipv alleen de piloten. De gehele cockpit wordt dan aan een parachute weer terug naar de grond gebracht. Zo zal het ook met de vrachtwagen zijn denk ik.

maandag, juni 25, 2007

Shooter trailer

Shooter komt op 18-10-07 uit op DVD en ik ga hem zeker wel halen. Want damn wat een vette sniper film.

vrijdag, juni 22, 2007

oom Paul uit NZ

Nou vandaag was oom Paul uit Nieuw-Zeeland op bezoek geweest. Oom Paul is een oom die met zn +55 in het midde van het zuidelijke eiland van Nieuw-Zeeland woont. Hij beheerd daar voor de overheid bossen en dieren. Eens in de zoveel tijd komt die zn familie opzoeken in NL. Opzich wel raar hoe hij daar leeft met zn +55, ik zeg niet in de wildernis maar toch wel erg remote. 1uur rijden om naar de supermarkt toe te kunnen gaan is wel apart. Maja nu heb ik ook wel gehoord wat die rijd.

Ja het is de Lotus Super Seven, dus oom Paul als je hem weg wilt doen importeer ik hem met liefde en plezier naar NL :) (plaatje is trouwens van mijn Caterham op Hawaï in TD:U wat nagenoeg het zelfde model is als de Lotus)

donderdag, juni 21, 2007

De Quervain tendinitis (2)

De behandeling
De bedoeling van de behandeling is de pijn veroorzaakt door de irritatie en zwelling te verlichten. In eerste instantie zal dit gebeuren door rust voor te schrijven. Dit kan gebeuren door een apparaatje te dragen of een gips. Deze behandeling kan aangevuld worden met het innemen van medicatie tegen de ontsteking. Af en toe kan er zelfs overgegaan worden tot een inspuiting.
Wanneer deze behandelingen niet helpen, kan er overgegaan worden tot een chirurgische ingreep. Hierbij worden de pezen vrijgelegd door het omhulsel waarin zij glijden in te snijden.

De postoperatieve periode en revalidatie
Meestal zal deze operatie gebeuren in daghospitaal. Na de operatie heeft u een kleine wonde van ongeveer 2 cm over de pols. Er zal een verband aangelegd worden, doch u mag onmiddellijk de pols en duim bewegen. De hechtingen kunnen verwijderd worden na 10 d. Krachtinspanningen worden best vermeden tot de klachten volledig verdwenen zijn.

Nou omdat ik al een paar weken mee rond loop, ga ik 19-07 naar het ziekenhuis om dag behandeling te onder gaan

maandag, juni 18, 2007

De Quervain tendinitis

Wat is de Quervain tendinitis?
De Quervain tendinitis is een toestand waarbij de pezen van de duim op het niveau van de pols ontstoken zijn. Deze ontsteking gaat gepaard met een irritatie of zwelling van de pezen. Door de zwelling en de irritatie zullen de pezen moeilijk kunnen bewegen in de ruimte waarin zij zich bevinden. De minste aanraking of beweging zal dan ook leiden tot een belangrijke pijn. Een belangrijke test die de arts zal uitvoeren is het laten buigen van de pols terwijl u een vuist maakt. Dit is in de meeste gevallen zeer pijnlijk.
zeer pijnlijk is dus een f*cking understatement

donderdag, juni 14, 2007

Eindelijk mn geld terug

Nou vandaag eindelijk mn geld terug van woonpartners, sjeez nadat ik nog een keer had gebeld hoe het nou zat is het dus eindelijk zover. Dus ik heb mn 537.01 eindelijk terug (borg/service kosten/huur)

einde-het zal eens tijd worden-lijk

maandag, juni 11, 2007

philips hts8100

Mmm stiekem is de HTS8100 toch best wel een vet ding. Beetje rond kijke of dat er ergens een aanbieding van dat ding is:

Spec:
Beeld/Display
Beeldverbetering : High Definition (720p, 1080i, 1080p), Video Upscaling, DCDi van Faroudja

Geluid
Geluidssysteem : Ambisound, Dolby Digital, DTS, Dolby Prologic II, Stereo
Geluidsverbetering : Smart Surround, DoubleBass, Treble- en bassregeling
Equalizer-instellingen : Actie, Rock, Concert, Klassiek, Drama, Jazz, MTV, R&B, Games, Feest, Tekenfilms, Lounge, Nieuws, Sport

Luidsprekers
Luidsprekertypen : Geïntegreerd in de hoofdunit
Luidsprekerdrivers : 2 zachte dome-tweeters van 1 inch, 6 full-range woofers van 2,5 inch
Luidsprekerimpedantie : 6 ohm
Subwoofertype : Actief
Driver voor subwoofer : 1 x 6,5 inch Long Throw-woofer
Subwoofer impedantie : 4 ohm
Frequentiebereik subwoofer : 30 - 120 Hz

Video afspelen
Compressieformaten : Divx 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX Ultra, MPEG1, MPEG2
Media afspelen : DVD-Video, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, Video-CD/SVCD, CD-R/CD-RW
Afspeelsysteem voor videodiscs : PAL, NTSC

Audio afspelen
Compressieformaat : MP3, WMA
Media afspelen : Audio-CD, CD-R/RW, USB Flash Drive
MP3-bitsnelheden : 32 - 256 kbps en VBR

Stilstaande beelden weergeven
Compressieformaat foto : JPEG
Media afspelen : CD-R/RW, DVD+R/+RW, USB Flash Drive
Beeldverbetering : Diapresentatie met muziek, Roteren, Zoom

Tuner/ontvangst/transmissie
Tunerbereik : AM, FM
RDS : Zendernaam

Connectivity
Aansluitingen aan de voor- en zijkant : Stationsaansluiting, MP3-lijningang, USB
Aansluitingen aan de achterkant : HDMI-uitgang, Component Video-uitgang, SCART1 (CVBS, RGB uit), TV-ingang (aansluiting van 3,5 mm), Easy-Fit luidsprekeraansluitingen, Verbinding (met voeding)
Subwoofer (voeding) : FM-antenne, AM/MW-antenne, Digitale coax-ingang, AUX-ingang (cinch, 2 paar), Verbinding (met hoofdunit)

zaterdag, juni 09, 2007

hahah hoe vet

Hahah hoe vet kennelijk kan je nu voortaan (of al langer) youtube video op blogspot.com zetten. Mmm kan ik wel leuke posts maken :)

vrijdag, juni 08, 2007

woonpartners is dus ook echt waardeloos


echt wat een onzin, ik zit al ruim 1 maand te wachten op mn borg. Had ik vorige week woonpartners aan de telefoon werd er verzekerd dat ik deze week mn borg terug zou krijg. Nou mooi niet dus, het is nu vrijdag en ik zie helemaal niks op mn rekening. Dus ik daarnaar toe gebelt blijkt dat de beste mevrouw helemaal niks heeft geregelt. Mooi is dat! Het is niet dat ik om het geld sta te springen maar het is nog wel Eur.300 die ik woonpartners niet gun. Het is echt onzin zeg. "zal ik een note achterlaten dat Mevr. u terug belt?" ppfff nee laat maar ik bel zelf wel want dan weet ik zeker dat dat ieder geval wel gebeurt. Stjonge jonge het is pas 09:00 en het wordt erg warm vandaag heb door dit gekloot van een ander nu al geen zin meer om te werken.

woensdag, mei 30, 2007

ontstoken pees

Nou ik loop eigenlijk al meer dan 3 weken met heel veel last van mn rechterpols. En met last bedoel ik dus dat het echt pijn doet wanneer ik mn duim beweeg, dan doet het echt op de pols pijn. Van de simpelste beweging als het draaien met je duim tot hande schudden lukt me niet zonder pijn, zelf een fout vuist kan ik niet maken zonder dat ik met mn linker hand mn rechter duim in mn hand zet. Maja vanochtend naar de dokter gegaan, blijkt dat de spees onstoken is. Nu heb ik een handje vol pijnstillers en remmers mee kregen en wordt de mn pols van de week ge-fixeerd :S

Dus dat is mooi k*t

vrijdag, mei 25, 2007

ooohhhwwww shiiitttttt

Nou van de week met de X-trail effe wat facturen wegbrengen naar een klant. En omdat langs het kanaal rijden zo saai is pak ik meestal een afslag eerder zodat ik via Zijtaart naar de klant kan. Dit is niet perse de directste weg maar zeker leuker dan die saaie weg langs het kanaal. Maar ok daar mag je dus ook 80 (net als langs het kanaal) alleen komt hier niet zoveel verkeer en je mag er inhalen (niet zoals bij langs het kanaal). Dus lekker cruise muziek aan lekker karre met de bak. Zoef ik een bordje "verkeers situatie veranderd" voorbij. Jajaja zal wel ze zijn hier al wat langer aan de weg aan het werken. Zodra ik de bocht voorbij ben moet er een stop bord staan en daar moet ik rechts af Zijtaart in.
Normaal ben ik dan na 10min wel bij de klant als ik de afslag bij het kanaal heb gemaakt, maar na 15min ben ik dat stopbord nog steeds niet tegen gekomen. Dus dan maar wat sneller met de bak en de weg lijkt wel smaller dan normaal of let ik daar nou net op? Naja gassuuhhh!!! en wat krijg je dan? Juist dit effect wanneer een asfalt weg naar zand weg overgaat met een kuil van ca 40cm
wat blijkt nou dat de veranderde situatie is dat alle kruisingen gelijkwaardig zijn en ze hebbe dus dat stopbord weg gehaalt (mijn ref om af te slaan). Ik ben dus het gewoon de afslag straal voorbij gereden. Waardoor ik dus dik 45min langer onderweg was dan normaal. De jump was wel vet trouwens de X-trail bleef netjes op de weg stabiel ookal waren alle 4 de wielen van de grond. Maar ik doe het niet liever nog een keer

donderdag, mei 24, 2007

Herdenking van het bomberdament van Rotterdam 2007

Wegens de herdenking van het bomberdament van Rotterdam tijdens de WWII stond deze maand 130lampen aan in Rotterdam, deze gaven weer waar de brandgrens was toendertijd. Moet zeggen dat het heel erg indruk wekkend uitziet zoals ze het nu hebben herdacht.

maandag, mei 21, 2007

hoe haal je het in je hoofd

Nou er is een nieuwe regel in het complex in werking gezet. Voortaan gaan alle deuren om 23:00 opslot. Kennelijk hebben mensen moeite om de deur achter hun kont goed te sluiten waardoor er een of andere onverlaat heel de boel heeft onder gescheten. Van de benenden berging tot in de lift. Wat raar is is dat de berging niet van buiten open kan zonder sleutel, dus de deur stond open of het is een bewoner geweest. Hoe dan ook hoe haal je het in je hoofd om zoiets te doen.

Dus moest mijn buurman Frans het opruimen. Hij is van de techniche commisie, maar ik vind het een groot verschil tussen en vervangen van een lampje in de hal of het opruimen van iemand anders zn stront. Maar kennelijk denken mensen in het complex daar anders over, dus de opmerking van : Ja ruim jij dat maar op want jij zit toch inde techniche commisie, al snel gemaakt. Als Frans nou opdat moment die persoon nou een met zijn/haar neus een flink de "feiten"door had gedrukt kon ik hem geen ongelijk geven. Echt wat een waardeloze opmerking om te maken. Nou heeft Frans het zelf opgeruimt (moet er niet aan denken), omdat die zich min of meer "gedwongen" voelde, volgende keer is het een schoonmaak ploeg zei hij. Nou ik had meteen al een schoonmaak ploeg ingeschakeld vooral na zo`n opmerking van een mede-bewoner.

Nou weet ik niet wat erger is het feit dat iemand in het pand heeft lopen schijten, of dat een mede-bewoner zo`n opmerking maakt.

volgens mij wordt de nieuwe regel zo weer terug gevloten door de brandweer omdat niet alle deuren opslot mogen (ivm verspering vluchtwegen)

vrijdag, mei 18, 2007

Neefje erbij

Nou zonet het goede nieuws gehoort ik heb een neefje erbij, dus bijdeze gefeliciteerd Amber & Sabrien ik spreek jullie wel dit weekend (denk ik)

maandag, mei 14, 2007

206 vs X-Trail

Nou vandaag kreeg ik de vraag ofdat ik de X-Trail wou hebben. Pppfff ik weet niet hoor, opzich is de X-trail wel lache en harstikke fijn om in te rijden. Maar de 206 is toch echt mn eigen auto`tje. Rijd super lekker en heeft me altijd veilig van A naar B gebracht. Lekker makkelijk te parkeren. Maar de X-trail is een stuk groter en heeft meer vermogen onder kap. Ook de optionele 4x4 is leuk als het nat/glad is. Maar de peug heeft lekker sportstoelen.

X-Trail:
+ vermogen
+ optionele 4WD / 2WD / automaat
+ 6 versnellingen
+ ruimte
+ Climate Control
+ CD wisselaar



- hij is groter dan de 206
- verzekering
- wegbelasting
- diesel
- zuipt wanneer je de 140km/u raakt
- geen pulse ruiten wisser




206:

+ eerste eigenaar :)
+ 1.6 16v lekker voor de stad/snelweg ritjes
+ lekkere sportstoelen
+ leer
+ handig met parkeren
+ boord computer met radio display
+ door de grote lijkt het dat je overal doorheen past


- geen 6de versnelling
- achter toch wel een kleine zit
- enkele cd
- Airco duurt effe voordat die op gang is
- benzine prijs

al met al genoeg voor- en nadelen wat de keuze niet makkelijker maakt :(

donderdag, mei 10, 2007

Geen BBQ denk ik??

Nou zoals jullie al eerder hadden gelezen moest ik samen met Frans een BBQ organiseren. Dit names het bestuur, omdat men (het bestuur) vind dat de bewoners zich te afzijdig houden van het complex. Dus dmv de BBQ wouden ze meer samenhorigheid vinden. Alleen hadden ze daarbij ook eisen. Zoals dat de BBQ niet meer dan 10 euro per persoon mag kosten. 10 euro! Wat is nou 10 euro voor een BBQ incl drinken? Daarvan kan ik het echt niet doen, dus kwam de oplossing om het vanuit de verenings pot te trekken lekker voor de mensen die niet komen :S Dus moest het geld maar van derde komen, en ja ik ga dus echt niet deuren langs om 5 a 7,50 euro voor +80 man te halen bij sponsoren. Dus heb ik me terug getrokken, het bestuur was NOT AMUSED. Ik kan het gewoon niet regelen voor 10euro, ieder geval niet een goed fatsoenlijke BBQ incl drinken/tent/stoeltje tafeltje. Maja dat krijg ik gewoon niet door hun botte kop. Het budget staat ook gewoon steenvast op 10euro.

Ach en later kwam de uitlating van ; wacht maar tot de nieuwe verkiezing voor het bestuur dan zou je zien hoeveel werk erin zit, ohw ja joh?! Dat weet ik allang daarom heb ik me ook niet aangemeldt voor het bestuur hahahaha

woensdag, mei 09, 2007

eten eten eten eten!!

nog paar weken wachten en dan is het zover dan begint de Pasar Malam in Den Haag weer. Ik kon niet wachten totdat ik daar naar binnen kan. Via ome Ruud heb ik vrij kaartjes gekregen zoals de jaren daarvoor (en bedankt! tourwens :) ). En dat betekend dus dat ik dit jaar weer van de partij ben. Eerst effe over de beurs lopen om te kijken wat ze nu weer verkopen. Opzich is het altijd wel troep eigenlijk met hier en daar wel wat leuks maar meerendeel gewoon troep. Maja het is toch leuk om erdoor heen te snuffelen.


Misschien ga ik dit jaar wel weer die Chinees weer iets leuks laten schrijven ofzo, vorig jaar had ik mn naam en achternaam door hem laten schrijven alleen betwijfel ik of dat het echt is omdat mn achternaam op erg op een smiley lijkt hahaha.


Maar ik kom eigenlijk voor het eten en de hapjes. En natuuurlijk ga ik niet bij 1 tentje zitten en dan me eigen vol eten, eerst tig keer die hal rond lopen en lopen twijfelen waar ik zou beginnen en dan eindelijk een keuze maken en dan een beetje van dat restaurant endan een beetje van de andere en zo gaat het maar door. En op het einde effe langs de stalletjes die hapjes verkopen om vervolgens thuis op te warmen en op te eten,


heheh deze gasten staan er elk jaar pisang goreng (gebakken banaan) te bakken, erg lekker maar niks bijzonders :)

maandag, mei 07, 2007

tadaaa knap van mij he?

Nou ik heb de eerste operatie achter de rug, de patient maakt het erg goed. In het begin heb ik een goede beginners fout gemaakt Heb hem maar een nachtje in de gaten gehouden of dat er niks ernstigs zou gebeuren tijdens zn nacht rust. Vanochtend effe alles nagekeken en alles is verder oke.

Kort gezegt was mn linker koplamp stuk, en omdat ik zelf zo ontzettend tech. ben heb ik hem zelf vervangen :) Nog effe en ik kan het kantoor weer terug bouwen naar garage en dan mn eigen auto bedrijf beginnen.

zondag, mei 06, 2007

Sholin Iron Palm

Nou het lijkt dus een verhaaltje uit de film maar kennelijk bestaat Iron Palm dus echt. Voor de gene die het niet weten. Iron Palm (meestal sholin / kung fu) is een techniek dat je je tegenstander met 1 klap kan uit schakelen a.k.a iron palm techniek. Meestal zie je ook allemaal soorten Iron Palm, die je energie flow kunnen beinvloeden (de zo genaamde cursed palm). Maar uit eindelijk gaat het dus om die ene klap waarmee je je tegenstander uitschakeld. Gister was het op TV, wetenschappers hebben dmv techniek en CGI de kracht kunnen meten van diverse vechtsport technieken waaronder Iron Palm. Cijfer 0 betekende niet dodelijk/schadelijk cijfer 1 was dood, een knietje van een Mu Thai boxer is 0.6 genoeg om een hart stronis te veroorzaken dan wel niet een doodtrap. Maar de Iron Plam scoorde een dikke 0.8 dat kwalificeerde het als een doodstoot. De kracht die vrij komt is gelijk aan een aanrijding van 56km/u tegen een betonne muur. Alleen wat niet klopt is dat de Iron Palm op elk lichaamsdeel toegepast kan worden. De test gaf aan dat het Iron Palm alleen werkt wanneer je het net onder de borstkast toebrengt. Daar zijn de ribben zacht waardoor deze vitale organen kan doorboren ook is dit de zwakste plek om een hartstoornis te veroorzaken. Al met al Iron Palm kan dus echt met de kracht van 56km/u kan het dus ook net als in de film een blauwe handpalm afdruk plek achterlaten.

NB: let wel dat dat de proef persoon wel 25jaar had getrained voor Iron Palm techniek :S

donderdag, mei 03, 2007

Woeps :)

hahahah wat blijkt nu, The Drew Carrey show komt toch gewoon op tv. Kennelijk had Police acamedy effe wat zendtijd nodig ofzo. Maar gister was er gewoon net als vanouds Drew op tv. En Star Trek generations is gewoon laat op de avond, alleen is die wel erg laat en ik heb er geen zin om er voor op te blijven.

woensdag, mei 02, 2007

The Office US/UK

Nou na wat zappen blijt dus dat The Office ook eindelijk in NL op de buis komt. Mede danks door Comedy Channel. Eerst had BBN de primeur om The Office uit te zenden, het zij de eerste vanuit de UK. Helaas zijn hiervan maar 2 seizoenen gemaakt. De US versie is na genoeg het zelfde en kent ook veel herkenbare stukken als je Office UK hebt gekeken (alleen zijn de woord grappen anders). Bij de US versie zijn ze nu bij de laatste aflevering van het 3de seizoen en waarschijnlijk gaan ze door met het 4de.

Het verhaal is super simpel, en de wijze van opname helemaal. Het is een site-com maar als je ernaar kijkt lijkt het wel een documentaire. Zo word elke werknemer/acteur soms even apart genomen in een kamer door de camera/interviewer om effe zijn gedachte te geven wat er zonet is gebeurd. Ook zijn de werknemers/acteurs erg bewust van de camera net als wat je soms ziet bij een documentaire dan wil een persoon iets zeggen maar ziet de camera en houd wijs zn mond terwijl de kijker eigenlijk al weet wat hij/zij wou zeggen. Ook ziet de kijker dingen die het personeel niet.

Het verhaal achter The Office is in beide gevallen het zelfde. Iedereen werkt in een bedrijf waar ze kantoor artikelen verkopen en als specialisatie papier. Dit vanuit kanoor waar benenden de warehouse zit. Met zn alle proberen zn vanuit een klein stadje hun regio te voorzien van papier.

Hoofdpersonen zijn er zat, en is niet echt beperkt aan 1 persoon waar alles omheen draaid heel het kantoor komt aanbod. Lekker makkelijk aangezien het allemaal uit kantoor stereotypen bestaat.

Deze serie is zeker wel het kijken waard alleen moet je wel een beetje humor hebben anders is het geen zak aan ;)

dinsdag, mei 01, 2007

WTF geen Drew Carrey show meer??

Nou eindelijk een show die een beetje humor had in de vroege avond. Gooien ze die na dat ze Star Trek Generations nu dus ook The Drew Carrey show eruit. Ik vond het altijd wel lache en zn one liners waren super. Maja nee hoor the police academy film serie moet weer voorbij komen. Ppppffff die is afgelopen maand ookal alle 6 op tv geweest. Hopelijk heeft de comedy channel wel iets leukers alleen begint die zo laat :(

Maja hopelijk komt die weer terug alleen moeten ze dan niet opnieuw beginne hoor :( In de tusse tijd maar kijke wat ik dan kan kijken tijdens het koken/eten

Hekwerk

Nou het begin was van de week er al neer gezet, maar nu zag ik vanochtend de monteur voor het hekwerk zodat die open kan met een druk op de knop. Ben benieuwd! Hopelijk maken ze het hek nu ook verder af. Want volgens mij krijgen we nu al wat wild parkeerders, maar dat is eigenlijk niet echt mijn probleem want ik gebruik toch alleen mn eigen (genummerde) plek.

vrijdag, april 27, 2007

jeej plinten zitten erin

Nou eindelijk heb ik de plinten erin gezet, nu lijkt het meer af dan daarvoor. Vanavond effe opruimen en de kelderbox ook netjes maken en dan zit het er helemaal af uit.

woensdag, april 25, 2007

insterstar meubel

Mmmmm ik weet niet of dat ik Ooms Brian meubel kan laten overspuiten dan wel niet gewoon kam laten ophangen. Na een effe wat heen en weer gesurft te hebben kwam ik op het volgende meubel tegen misschien is dit wel een optie??

dinsdag, april 24, 2007

Zooo Tim jij zit de laatste tijd vaak hier?!

Jaha ik zit steeds vaker op mn blog, mede omdat mn game-pc stuk is, heb ik in 1x een stuk meer tijd voor andere dingen waar onder mn blog. Zoals ik eerder zei was mn "oude" pc dus stuk, maar niet getreurd! Ik heb al een nieuwe besteld, en zoals gewoonlijk heb ik een super mooie kast erbij gedaan. Wel te verstaan een Antec P182b. Hopelijk kan ik zodadelijk weer de wegen van Hawaï onveilig maken met mn witte F430 spider

zondag, april 22, 2007

Hoofd van de BBQ commisie? mmm nee dank je :)

Nou gisteren werd ik aangesproken door de voorzitter vande VVE. Of dat ik geen zin heb om hoofd vande BBQ commisie te zijn. Kennelijk willen ze half/eind juni een BBQ doen ter eren van het nieuwe pand. Daarbij wordt meteen de naam onthult van het appartementen complex.

Nou ik heb helemaal geen probleem om het mee helpen met het organiseren van, maar om mij
meteen hoofd van de "feest" commisie te benoemen. Nee dank je wel.Dus ga ik wel van de week naar Frans (er zitten 3 Frans`en in het complex), die had ook wel zin om mee te helpen, dus ga ik wel bij hem op bezoek om effe rond te tafel te zitten om van alles te bespreken.

vrijdag, april 20, 2007

Gordijnen

Vandaag hebben ze in de woonkamer de gordijnen opgehangen. Jajajaja ik weet het nu pas Tim? Ja nu pas! Hij had een levertijd van 6 weken, en gister was het percies 6 weken. Nu is het eigenlijk nog een poppekast want ik niet heb de gordijnen nog niet dicht gedaan, dit om de vouw er sneller in te laten zetten (heb ik me laten vertellen). Moet wel zeggen dat het met gordijnen een stuk huiselijker aandoet dan die plakken karton tegen het raam).

Zondag zal ik wel foto`s maken ja echt hoor :)

donderdag, april 19, 2007

Nieuwe behuizing NSK4400



Nou zoals de meeste van jullie weten is de voeding van mn game-pc kapot gegaan. Heel erg jammer enzo, maar wel een goede rede om een nieuwe pc te kopen/bestellen. Aangezien dat alleen de voeding stuk is heb ik meteen een nieuwe kast en voeding besteld, zodat de "oude" pc in de hergebruik kan. Als het goed is moet de NSK4400 een deze dagen aankomen zodat ik alles kan overzetten.

Ik ben benieuwd of dat alles zo makkelijk gaat als met de voorgaande kast (Antec P160)

FYI : de toch der tochten

FYI: Nou vandaag de tocht de tochten gedaan, vanaf Oostende naar het werk, een rit van 12 min wel te verstaan. Sjonge jonge ik sta zelf versteld dat ik de weg nog wist. Maarja ik heb het overleeft en dat betekend dat ik morgen weer ga.

woensdag, april 18, 2007

daaag Markt 61

Nou vandaag was het zover, er heeft zich een nieuwe bewoner aangemeld voor de Markt 61. Hij belde me gister op ivm overname van de spullen die er nog in zaten. Op de Markt heb ik de volgende spullen achter gelaten, zoals laminaat vloer en vloerbedekking door heel het appartement, spiegels, rol gordijnen en een zit plank bij het raam om over de markt te kijken. En aangezien ik helemaal geen zin heb om terug te komen daar laat staan om terug te komen om die spullen eruit te halen heb ik gezegt 50euro. A offer you cant refuse.



dinsdag, april 17, 2007

Jaha vandaag is het zover

Jaha vandaag is het zover, aangezien ik de grote dingen al heb gedaan, vanaf vandaag blijft de X-trail bij mn ouders en ga ik verder met mn 206. Maar toch ga ik vanaf morgen met de fiets naar het werk (this is a big step for mankind), natuurlijk alleen wanneer het mooi weer is en wanneer ik geen boodschappen of de was breng of ophaal. Kort gezegt ik ga 3x per week fietsen. Ik ben benieuwd ofdat ik de weg wel weet met de fiets ;)

joepie eindelijk weer digi tv

Nou het heeft effe geduurd, maar ik heb nou eindelijk haar zuiver beeld. Volgens de meeting krijg ik zo`n 95% zuiver signaal in de woonkamer. Dat is heel wat beter dan de 25% die ik eerst had. Dat betekend dat ik dus ook eindelijk digitale tv kan kijken. Nu dat ik dus eindelijk weer tv kan kijken zonder sneeuw/ruis is toch wel relaxed. Nou weet ik alleen niet of dat ik beter beeld heb dan op de markt. Misschien lijkt het wel zo omdat ik dus 1 maand tegen sneeuw beeld heb staan kijken. Ach ja boeie heb nu perfect beeld en geluid.


Mmmmm nou twijfel ik of dat ik nou een LCD in de woonkamer doe en in de logeer kamer of in mn eigen slaapkamer. In de logeerkamer zal wel relaxed zijn omdat ik hem daar ook op de compu kan aansluiten en daar ook al mn dvd`s staan. In mn eigenslaapkamer is wel stoer en relaxed want daar kan ik nog wat films kijken en tv zappen als ik in bed lig.


aarrrgghhh keuzes keuzes keuzes


btw deze tv wil ik aan de muur in de woonkamer en inde logeer of eigenslaapkamer: Toshiba REGZA 32 C 3001 P


maandag, april 16, 2007

huh hier ook al warme chocolade geur?

Mwa ik heb vandaag maar besloten om nog maar geen nieuwe bank te kopen. Ja de bank die ik nu heb, is en blijft shit om te zitten. Maar als je alleen erop gaat liggen is die toch wel relaxd, ik koop er wel 1 als ik vaker bezoek krijg ofzo. Of wanneer ik de geur van warme chocolade zat ben. Warme chocolade?? Ja lang verhaal maar ik hou het kort

paas eitjes eten op de bank tijdens film, diep onder de indruk van Italian Job (not). Hap hap hap hap. Draai draai draai, paar keer vloeken want de bank ligt niet zo lekker in 1x. Film is afgelopen, lopen naar de slaapkamer al denkend dat het hier ookal naar warme chocolade ruikt net als bij de bank, mmm misschien een overdose volgende keer dus niet kijke hoeveel ik er in 1x erin kan proppen ( 10trouwens, kan vast wel meer in maar er belde iemand aan de deur). Loopt langs die spiegel en komt tot de conclusie dat ik heel de film 3 eitjes heb lopen broeden.

zondag, april 15, 2007

veel gebeurd

Nou er is veel gebeurd tussen 21-03 en 15-04. Zoals de keuken zit erin, badkamer is af. Jaha wie had dat ooit gedacht misschien wordt ik nog op een dag een keertje handig in klussen. Zo heb ik dus zelf eigen handig mn douche screens geinstalleerd en gekit. En de meubels in elkaar gezet en opgehangen. Ha!!

Nou heb ik dus ook een kast van oma gekregen met daarbij nog wat spulletjes, zelfs spullen die bij opa Hes hoorde. Moet zegge dat de kast niet mis staat. Het is wel een heel ander gezicht.

Maar ik moet effe zeggen dat ik eigenlijk niet zoveel zin heb om nog verder te klussen ookal moeten er nog paar kleine dingen gedaan worden zoals plinten in de woonkamer en een achterwand in de keuken. Maar het is te mooi weer, dus ik ga maar wat vaker lekker op het balkon/loggia zitten en naar mensen/auto`s kijken.

en zoals gewoonlijk foto`s volgen, ik denk dat je het alsnog het snelst ziet als je gewoon langs komt maarja voor de die-hards die foto`s willen zal ik wel kijken wat ik kan doen.

woensdag, maart 21, 2007

effe tussen door

Helaas helaas helaas, mn oma is vanochtend plotseling overleden. Gelukkig hebben mn ouders afgelopen zondag hun 30jarige huwelijks dag gevierd met de famlie waardoor oma heel de familie heeft kunnen zien. 88 jaar is ze geworden mooie leeftijd met veel ups & downs maar uit eindelijk heeft ze wel een mooi leven geleeft. Jammer er zijn steeds minder familie leden die me kunnen vertellen over Nederlands-Indië :(

zondag, maart 11, 2007

Jaap & Sharon bedankt!!

Nou vandaag waren Jaap & Sharon er om mn muren van de slaapkamers te behangen. Na 8 uur hard werken hebben ze het voor elkaar. En ik moet zeggen dat het resultaat er maar zijn! Had niet gedacht dat het zo mooi eruit zou zien voor in combinatie met mn vloer. fotos volgen zoals gewoonlijk bij deze blog ;)

woensdag, maart 07, 2007

update

Nou hier is effe een update. Nou heb ik eindelijk i-net aan de gang op Oostende. Het was een hoop gekloot, kennelijk was de lijn naar mn router iets te lang waardoor ik geen stabile verbinding kreeg, dat is voor nu effe opgelost door de router direct langs de meterkast te zetten. Effe van de week kijke hoe ik dat op ga lossen want het moet immers wel netjes weg gewerkt zijn.

Afgelopen zaterdag & zondag hebben Rob en Erik de click-laminaat erin gezet. Zoals gewoonlijk was ik meer opzichter dan echte werker. Het is ookal weer meer dan 12 jaar geleden dat ik een zaagtafel heb aangeraakt en dat ze vonden het niet echt een fijn idee dat ik ging zagen. Maar goed 2 dagen hard werken en het resultaat mag er zijn, jammer voor jullie dat ik het meteen het afgedekt tegen bescherming na het weekend als de Jaap is langs geweest zal ik wel een foto maken.

dinsdag, februari 20, 2007

1-03-07

Jaha op 01-03-07 is het eindelijk zover om 13:00 uur zal de definitieve oplevering plaats vinden. Bij de voorschouw kwamen er helemaal geen ernstige dingen aan het licht, waardoor ik een snele oplevering verwacht. Na alle verwachtingen denk ik toch dat ik zo ronda 14:00 de sleutel krijg. Het is een beetje vogelen met het draaiboek maar het moet te doen zijn dat ik binnen 3 weken er al helemaal woon. Al met al ben ik er helemaal klaar voor, ik heb iedereen al ingelicht (als ik je ben vergeten meldt het effe) dat ik ga verhuizen, de dozen staan klaar om opgepikt te worden en afspraken met de werkers zijn al gemaakt. Nou kom maar op met die sleutel.

donderdag, februari 01, 2007

16-02 begint het eerste deel

Nou het is zover 16-02 is het zover, dan ga ik samen met het bouwbedrijf kijken naar mn appartement, als ze goed hun werk hebben gedaan zou de definitieve oplevering in week 9 plaats vinden. Ene kant hoop ik op maandag 26-02 want dan past het perfect in mijn draaiboek. Daarin tegen als het op 28-02 zou het wel erg über vet zijn, want dan krijg ik de sleutel namelijk op mn 26ste verjaardag. (net zogoed dat ik mn 206je met mn 23ste verjaardag kon ophalen)

BTW, door heel het appartement zal Wenge click-laminaat komen, het is wel veel donkerder dan Teak maar staat wel sjeek (nu moet er wel een keuze worden gemaakt). Ohw ja in de keuken komt nu een donkere chinese hard stenen vloer.

zondag, januari 14, 2007

laminaat kiezen:



Nou ik ben gister vlug met pa naar Rotterdam gereden om naar ee

n outlet winkel te kijken, want deze had best wel een aantrekkenlijk vloer in de aanbieding. Ik zit te twijfelen tussen klik laminaat met de print Wenge of Teak. Beide zijn erg mooi alleen denk ik dat de Wenge te donker wordt, daarin tegen vind ik dat super mooi. keuzes keuzes keuzes
wenge:

teak

het lijkt net of dat er geen verschil is op de foto maar teak is duidelijk bruiner en wenge is meer zwart, beide zijn erg mooi. Maja er kan er maar 1 of ik moet in elke kamer een andere vloer nemen mmmm natuurlijk ook een optie

woensdag, januari 10, 2007

by the way : ik heb een nieuwe keuken

Nou vandaag maar effe op bezoek geweest bij een keukenboer. Dit keer een echte keukenspecialist. Moet eerlijk zeggen dat ik dus echt niet had verwacht dat ik daar zou slagen. Als je binnen loopt praat je dus over keuken vanaf 16.000 euro. Dus ik had al zoiets van jaaa hier slaag ik nooit ookal is het een showroom model kan het nooit met mijn buget (ookal is het opgeschroeft met 2000 euro). Maar na de boven verdieping te hebben geinspecteerd viel mn oog toch op een keuken. Na mijn verlangijstje wat bestond uit:
90 cm afzuigkap
90cm 5 of 6 pits fornuis
vaatwasser
inbouw koelkast
en evt een inbouw magnetron

Na wat geouwe hoer en gehandel, heb ik dus al mn apparateur op de magnetron na. Incl montage koste het 5100 euro. Opzich natuurlijk wel veel geld maar als je kijkt naar de waarde van de aparateur komt het eropneer dat de keuken zo`n 1400 euro is (dus kasten/werkblad), opzich geen geld voor een A-kwaliteit keuken, normaal is dat een prijs van de keukenconcurrent. Wat ook wel handig is dat ik een kast heb waarbij al een voorbereiding is voor een inbouw magnetron.

Zo das snel

Nou das wel erg snel. Ca 10 min na plaatsing heb ik mijn oude fornuis (oud oud 1jaar maar). Is die al verkocht voor 220 euro :)

zondag, januari 07, 2007

Te koop : Bosch HSV432ANL

Nou zoals je het hieronder hebt gelezen heb ik dus een optie tot die showroom keuken als de koop door gaat heb ik dus een fornuis over. Dus gaat die naar alle waarschijnlijkheid de markt terug op. Het gaat dus om dit ding:

Hij is net een jaar oud, en is dus ook niet veel gebruikt, eigenlijk is de oven meer gebruikt dan het gasfornuis. Opzich is het zonde want hij is nog harstikke goed, maja over is over. De volgende opties kan hij:

Multifunctionele oven met:

  • - onder- en bovenwarmte. - vlakgrill.
  • - turbo hetlucht.
  • - circulatielucht met boven- en/of onderwarmte.
  • - ontdooistand.
  • Gaskookgedeelte met 4 branders en wit geëmailleerde vangschaal.
  • Tweedelige, zwartgeëmailleerde pannendrager met rubberen voetjes en wadjangring. Indeling branders: Achter: - 2 normaalbranders 1.7 kW. Voor: - 1 sterkbrander 3.0 kW. - 1 sudderbrander 1.0 kW.
  • Elektronische vonkontsteking te bedienen met draaiknoppen voor de gasbranders.
  • Glazen afdekplaat (geremd).
  • Elektronische klok met dagtijd, kookwekker en automatische uitschakeling van de ovenfuncties.
  • Afneembare klapdeur.
  • Ovenverlichting.
  • Handige servieslade.
  • Toebehoren (standaard meegeleverd) - 2 Geëmailleerde bakplaten. - 1 Combirooster.

Als iemand hier hem wil kopen roep je maar, dan hoef ik hem niet op marktplaats.nl te zetten.

ps http://www.kieskeurig.nl/product/AC2CE53F40382D02C12571A0002CDDBD.htm

Ma weet het beter

Zucht zoals gewoonlijk weet moeders het dus weer beter. Vandaag was er een opruiming/vebouwings actie bij een keukenboer. En normaal kijk is dus niet naar showroom keukens, maar Ma vond dus dat ik het wel moest doen. Natuurlijk hebben wij daar al hele discussies over gehad. En natuurlijk luister ik lekker niet :) en natuurlijk zet ma dr zin weer door. Uit eindelijk komt het erop neer dat ik een optie heb op een showroom model. Echter wel met alles erop en eraan op de vaatwasser na, maar die komt wel wat later.
Met alles erop en eraan bedoel ik dus dit fornuis:
En ook nog deze magnetron: